Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2014 Gana gana dünya kupası kadrosu, gana 2014 dünya kupası, gana dünya kupası - Dünya Kupası 2014 Haberleri

        Eskişehirsporlu futbolcu Akaminko en az 3 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Akaminko dışında Leicester City'in defans oyuncusu Schlupp ve Helsinborg’da forma giyen orta saha Accam eve dönen diğer futbolcular oldu.

        Hollanda maçından sonra Amerika’ya hareket eden Gana milli takımı finalist ekiplerden Güney Kore ile 9 Haziran’da son bir hazırlık maçı daha yapacak. Gana’nın gruplardaki rakipleri ABD, Almanya ve Portekiz. Brezilya’ya giden kadroda Premier Lig oyuncusu yok, Championship ekiplerinden Middlesbroughlu Adomah dışında Ada’dan oyuncu da bulunmuyor.

        Gana’nın 23 kişilik Dünya Kupası kadrosu;

        Kaleci: Fatau Dauda (Orlando Pirates), Adam Kwarasey (Stromsgodset), Stephen Adams (Aduana Stars)

        Defans: Samuel Inkoom (Platanias), Daniel Opare (Standard Liege), Harrison Afful (Esperance), John Boye (Rennes), Jonathan Mensah (Evian), Rashid Sumalia (Mamelodi Sundowns)

        Orta saha: Michael Essien (AC Milan), Sulley Muntari (AC Milan), Rabiu Mohammed (Kuban Krasnodar), Kwadwo Asamoah (Juventus), Emmanuel Agyemang-Badu (Udinese), Afriyie Acquah (Parma), Christian Atsu (Vitesse Arnhem), Albert Adomah (Middlesbrough), Andre Ayew (Marseille), Mubarak Wakaso (Rubin Kazan)

        Forvet: Asamoah Gyan (Al Ain), Kevin-Prince Boateng (Schalke), Abdul Majeed Waris (Valenciennes), Jordan Ayew (Sochaux)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ