Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2014 Portekiz ronaldo dünya kupası, suarez dünya kupası, cristiano ronaldo luis suarez sakatlık - Dünya Kupası 2014 Haberleri

        HTSPOR

        Statların bitmemesi, güvenlik zaafiyeti, protestolar derken Dünya Kupası’na artık sayılı günler kaldı.

        Ancak birçok yıldız oyuncuyu aynı anda izlemek isteyen futbolseverlerin en büyük korkusu, bu isimlerin sakatlıklarıydı. Marco Reus, Franck Ribery, Falcao, Mario Gomez, İlkay Gündoğan gibi isimlerin bu yüzden Dünya Kupası’nı kaçıracakları açıklanmıştı.

        Kafalarda ise 2 isim soru işareti yaratıyordu: Cristiano Ronaldo ve Luis Suarez...

        CR7 İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

        Ancak korkulan olmadı ve Portekiz’in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, önceki gün milli takım kampında ilk antrenmanına çıktı. Başarılı futbolcunun Portekiz’in G Grubu’nun ilk maçında Almanya ile oynayacağı karşılaşmada forma giyebilecek duruma geleceği belirtildi.

        Uruguay’ın yıldızı Luis Suarez de müjdeyi kendi ağzıyla verdi. Suarez, turnuvada oynamama ihtimalini aklından bile geçirmediğini söyledi.

        Yıldız oyuncu, “Dünya Kupası’nı kaçırır mıyım diye bir düşünce kafamda belirmedi. Çünkü kaçırma ihtimalim yok! Sakatlığımın ardından oturup ağlayabilirdim ama turnuvayı kaçırmayacağımı biliyordum” ifadelerini kullandı.

        "ANTRENMANA ÇIKIYORSA MAÇTA DA OYNAR"

        Portekiz kampındaki takım arkadaşları da Cristiano Ronaldo’ya destek veriyor. Takımın orta saha oyuncularından Vieirinha, Ronaldo’ya inandığına vurgu yaparak, “Herkes Ronaldo’nun takım ve gruptaki şansımız için hem saha içinde hem de saha dışında ne kadar önemli olduğunu biliyor” diye konuştu.

        Vierinha, Ronaldo için “Antrenmana çıkacak durumdaysa maçta da oynayabilir” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ