Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2014 Meksika Dünya Kupası, Dünya Kupası haberleri, Dünya Kupası Kamerun Meksika, Meksika Kamerun canlı, Meksika Kamerun hd izle, Meksika Kamerun 720p izle, Meksika Kamerun takılmadan izle, Meksika Kamerun şifresiz izle - Dünya Kupası 2014 Haberleri

        Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası finallerinde A Grubu'nda mücadele eden Meksika ile Kamerun, yarın tarihlerinde ikinci kez karşı karşıya gelecek.

        İki takım arasında 22 Eylül 1993'te ABD'nin Los Angeles kentinde oynanan özel maçı Meksika 1-0'lık sonuçla kazandı. Bu özel maç dışında karşı karşıya gelmeyen Meksika ve Kamerun, tarihlerinde ilk kez resmi bir maçta karşılaşmış olacak.

        MEKSİKA, KUPA'NIN GEDİKLİSİ

        Dünya Kupası finallerine 15. kez katılma hakkı elde eden Meksika, Kamerun karşılaşmasıyla kupadaki 50. maçına çıkacak.

        Orta Amerika ekibi, oynadığı 49 maçta 12 galibiyet, 13 beraberlik, 24 de yenilgi aldı. Meksika, finallerde 52 gol atarken, kalesinde 89 gol gördü.

        KAMERUN 7. KEZ KATILIYOR

        Afrika temsilcisi Kamerun ise Dünya Kupası finallerinde 7. kez mücadele edecek.

        Kupada bugüne dek 20 maç yapan Kamerun, 4 galibiyet, 7 beraberlik, 9 da mağlubiyet aldı. "Afrika Aslanları", bu maçlarda 17 gol atarken, kalesinde 34 gol gördü.

        MAÇ TSİ 19.00'DA BAŞLAYACAK

        Natal kentindeki das Dunas Stadı'nda oynanacak Meksika-Kamerun maçı TSİ 19.00'da başlayacak.

        Kolombiyalı hakem Roldan Wilmar'ın yöneteceği maçın yarodımcı hakemleri ise Clavijo Humberto ve Diaz Eduardo olacak. Maçın 4. hakemliğini Tahitili Hauata Norbert üstlenecek.

        KAMERUN'DA 6 TANIDIK İSİM

        Kamerun Milli Takımı'nın 23 kişilik kadrosundaki 6 futbolcu Spor Toto Süper Lig ve PTT 1. Lig'de forma giyiyor.

        Fenerbahçeli Pierre Webo, Galatasaraylı Dany Nounkeu, Aurelien Chedjou, Torku Konyasporlu Charles Itandje, Medical Park Antalyasporlu Eyong Enoh ve Fethiyesporlu Sammy D'djock, Kamerun Milli Takımı formasıyla Dünya Kupası'nda mücadele edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ