Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2014 Hırvatistan Brezilya Hırvatistan (penaltı pozisyonu) Brezilya Hırvatistan hakem hatası goller (maç özeti) Brezilya Hırvatistan goller (maç özeti) Brezilya 3 Hırvatistan 1 (maç özeti ve goller) Brezilya Hırvatistan maçının sonucu - Dünya Kupası 2014 Haberleri

        Brezilya'nın Hırvatistan'ı 3-1 yenrek turnuvaya galibiyetle başladığı mücadelede maçın Japonyalı hakemi Yuichi Nishimura'nın kararları mücadelenin kaderini değiştirdi.

        Maç 1-1 giderken Brezilyalı Fred'in ceza sahası içinde düşmesini penaltı olarak nitelendiren Yuichi Nishimura'nın kararı bazı otoriteler tarafından ağır olarak kabul edildi. Neymar'ın penaltı golünden sonra düğüm çözüldü.

        Mücadelenin ilerleyen bölümlerinde Ivica Olic'in, Brezilya'nın kalecisi Julio Cesar'ın üzerinden yükselerek top kafa vurduğu pozisyonu faul olarak nitelendiren Nishimura, Hırvatlar'ın net gol pozisyonunun önüne geçerek tartışmaları alevlendirdi.

        Hırvatistan Teknik Direktörü Niko Kovac ise "Eğer o pozisyon penaltıysa basketbol oynayalım! Hakem kararları yanlıydı" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ