Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2014 Hollanda van persie ispanya, van persie'nin ispanya'ya attığı gol, van persie hollanda, hollanda milli takımı - Dünya Kupası 2014 Haberleri

        HTSPOR

        44. dakikada attığı golle “Uçan Hollandalı” deyimini gerçeğe çeviren Manchester Unitedlı yıldız, 2010 finalinin intikamını 5-1’le almalarının gurur verici olduğunu belirtti.

        Yıldız oyuncu, “Maç boyunca hiçbir zaman tempoyu düşürmedik. Bazı hatalarımız olmasaydı, 6-7-8 gol atabilirdik. Gerçekten inanılmayacak bir skor aldık. Hollanda bunu kutlayabilir. Ama biz şu anda sadece 3 puandayız ve önümüzdeki Avustralya maçına odaklanmalıyız” diye konuştu.

        O BİR MÜSLÜMAN

        Robin van Persie’nin hayat felsefesi evliliğinden sonra değişmiş. Faslı Bouchra ile evlenen ‘Uçan Hollandalı’ eşinin de etkisiyle Müslüman olmayı tercih etmiş. Bu durumla ilgili daha önce Hollandalı yıldızın, “Din kaplten gelen bir olgudur. Eşim bana İslam felsefesini öğretti ve hoşuma gitti. Eşime teşekkür borçluyum” sözleri bulunuyor.

        SNEİJDER: BİZDE DAHA FAZLA MONTAJCI VARDI

        İspanya karşısında 100. kez milli olan Galatasaraylı Wesley Sneijder da maç sonunda ilginç bir yorumda bulundu. Galibiyete 2 asistle katkı veren Sneijder, “Bizde daha fazla montajcı vardı. İspanyollar’a göre daha iyi döşeyiciyiz. Ancak ayaklarımız yere basmalı” dedi.

        KUYT: FENERBAHÇELİLER'E ARMAĞAN OLSUN

        Fenerbahçe’nin yıldızı Dirk Kuyt ise önceki gün İspanya karşısında forma giymedi. Habertürk’e konuşan başarılı oyuncu ise Boğalar karşısındaki galibiyeti, F.Bahçeliler’e armağan etti. Kuyt, “Fenerbahçe’nin bana uğur getireceğini biliyordum. Çok iyi bir başlangıç yaptık.

        VAN GAAL: DAHA İYİ OLABİLİRİZ

        Portakallar’ın hocası Louis van Gaal, 5-1’lik İspanya zaferinin ardından oyuncularına övgüler yağdırdı. Ancak Manchester United’ın yeni çalıştırıcısı elindekiyle yetinmemekle kararlı.

        “Daha iyi olabiliriz” diyerek sözlerine başlayan tecrübeli hoca, “Oyuncularım harika bir maç oynadı. Son 20 dakikadaki futbolumuz kusursuzdu. Bu galibiyet bize güven verdi. Eğer elinizde Robben, Robin van Persie ve Sneijder gibi isimler varsa böyle sonuçlar ortaya çıkabilir” diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ