Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2014 İtalya İtalya İngiltere, İngiltere Balotelli, Balotelli gol - Dünya Kupası 2014 Haberleri

        İki sene önce düzenlenen Euro 2012’de çeyrek finalde İtalya ile İngiltere eşleşmiş ve penaltılar sonucu gülen taraf Gök Mavililer olmuştu. Önceki gün kader onları bu kez Brezilya’da buluşturmuştu. Karşılaşmadan Marchisio ve Balotelli’nin golleriyle galip ayrılan taraf 2-1’lik skorla yine İtalyanlar oldu. Yani İngilizler bu sefer de kabustan kurtulamadı.

        M.UNITED’A GOLÜ SONRASI TİŞÖRTÜNÜ ÇIKARTMIŞTI

        Ada basını da bu mağlubiyeti kendilerini yıkan golü atan eski bir Manchester City’li Mario Balotelli’nin ünlü tişörtüyle anlattı. İngiltere’de ‘yaramaz çocuk’ ilan edilen ve pek sevilmeyen Balotelli, 23 Ekim 2011’de “Yeter” haykırışını Manchester United’a attığı gol sonrası formasının altındaki “Why always me? (Neden hep ben)” yazısıyla anlatmıştı. İngiliz Sunday People gazetesi de dün bu ifadeye atıfta bulunarak “Neden hep biz” manşetiyle okurlarının karşısına çıktı. Ada’daki diğer gazetelerin maç yorumları ise şöyle oldu:

        The Sunday Times: Sihirbaz Mario.

        The Mail on Sunday: Ölüm öpücüğü.

        The Observer: Her şeyimizi verdik.

        The Sun: Yine onlar.

        MANCİNİ DE KULLANMIŞTI

        Balotelli’nin tişörtü Manchester City’yi çalıştırdığı dönemde Galatasaray’ın eski teknik direktörü Roberto Mancini’nin de diline dolanmıştı. Bir antrenmanda Micah Richards’la kavga eden Baloteli’nin yanına giden İtalyan hoca, oyuncusuna “Neden hep sen” diye çıkışmıştı.

        MÜSTAKBEL EŞE ARMAĞAN

        Karşılaşmanın yıldızı Milanlı Balotelli galibiyeti tribünde kendisini izleyen müstakbel eşine armağan etti. Maçı, “Hayatımda hiç Dünya Kupası’nda forma giymemiştim. Bu çok özel bir duygu. İngilizler’i yenmek daha da güzel” diye yorumlayan İtalyan oyuncu, “Galibiyeti müstakbel eşime armağan ediyorum” diye konuştu.

        İTALYANLAR COŞTU

        İtalyan gazeteleri de Mario Balotelli’nin İngilizler’e ders verdiğini ifade etti. Corriere dello Sport gazetesi, “İtalya oh yes” manşetini atarken, La Gazetta dello Sport “Balotelli, haydi” başlığını sütunlarına taşıdı. Tuttosport da İngilizlerin ulusal sembollerinden olan aslana atıfta bulunarak “İtalya’nın aslanları” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ