Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Dünya Kupası 2014 Uruguay italya uruguay maçı, suarez chiellini ısırık, luis suarez ısırık, luis suarez vukuatları, luis suarez 2014 dünya kupası, luis suarez uruguay - Dünya Kupası 2014 Haberleri

        HTSPOR.COM / DIŞ HABERLER

        Dünya Kupası D Grubu'nda İtalya ile Uruguay arasında gruptan çıkacak ikinci takımı belirleyecek olan maçta, Güney Amerika temsilcisinin yıldızı Luis Suarez yine maça damgasını vurdu.

        Uruguay'ın gol için yüklendiği dakikalarda İtalyan savunmacı Giorgio Chiellini ile itişen Suarez yere düştü. Ardından ayağa kalkan Chiellini formasını sıyırarak hakeme omzunu gösterdi. Omzunda diş izleri bulunan Chiellini hakeme izleri göstermesine rağmen hakem ne Suarez'e ne de dirsek artan Chiellini'ye kart göstermedi.

        Bu Suarez'in ilk ısırma vakası değil. Yıldız oyuncu daha önce Liverpool ile Chelsea arasında oynanan karşılaşmada Maviler'den Ivanovic'i ısırmıştı. Ayrıca Suarez, Hollanda'da Ajax forması giyerken de PSV'li oyuncu Otman Bakkal'ı da ısırmıştı.

        "SUAREZ BİR ALÇAK"

        Sky Sport İtalya'nın canlı yayınında konuşan deneyimli savunmacı, Suarez'i alçaklıkla, FIFA'yı da korkaklıkla suçladı.

        "Suarez bir alçak ve bundan vazgeçmeye niyeti yok" diyen Chiellini "Çünkü FIFA, yıldızlarının Dünya Kupası'nda yer almasını istiyor. Eğer cesaretleri varsa ısırma anının görüntüleri izleyip Suarez'e ceza verebilirler." dedi.

        Maçın Meksikalı hakemi Marco Rodriguez'i de boş geçmeyen Chiellini, "Hakem Suarez'in beni ısırdığını gördü ve bunun için hiç bir şey yapmadı." ifadelerini kullandı.

        Öte yandan Luis Suarez hakkında FIFA tarafından soruşturma başlatıldığı ve televizyon görüntülerinin inceleneceği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ