Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Safet Susic için Galatasaray açıklaması geldi (Safet Susic kimdir?) Safet Susic Galatasaray haberleri - Galatasaray Haberleri

        Cesare Prandelli ile yolların ayrılması durumunda Galatasaray'ın gündemine geleceği, hatta kendisiyle ön görüşmenin yapıldığından bahsedilen Bosna Hersek Milli Takımı teknik direktörü Safet Susic'in olası bir teklife son derece sıcak baktığı öğrenildi.

        Konuyla ilgili olarak, futbolculuğu döneminde Galatasaray formasını da giyen Susic'in yardımcısı Elvir Balic önemli açıklamalar yaptı.

        "BÜYÜK BİR TAKIMI ÇALIŞTIRMAK İSTİYOR"

        Radyospor'a konuşan Balic, "Saffet hocayla direkt görüştüklerini bilmiyorum. Kendisiyle bu konuyu konuşuruz. Ama bildiğim şu Saffet hoca her zaman büyük takımları çalıştırmaya sıcak bakıyor. Bana büyük takımda çalışmayı her zaman istediğini söylüyor. Son konuşmamızda da Türkiye'den bir teklif gelirse 'seve seve giderim' demişti. Tabii milli takımda da önemli hedefleri var. Milli takım durumunu nasıl değerlendirirler bilmiyorum. Ama Galatasaray söz konusuysa seve seve gelir diye düşünüyorum" dedi.

        "SÖZLEŞMESİ SORUN DEĞİL, AMA..."

        Bosna Hersek Milli Takımı'yla 2016 yılına kadar Avrupa Şampiyonası sonuna kadar sözleşmeleri olduğunu hatırlatan Balic, "Mukavele sıkıntısı yok. Sözleşmesini feshetmekle ilgili bir sorun yok. Sadece Avrupa şampiyonası gitmekle ilgili hedefleri var. Bunu düşünüyor. Tabii milli takımla da ilgili ortak bir yol bulunur mu? Çünkü Avrupa Şampiyonası finallerinde de kendini göstermek istiyor. Ama mukavele ile ilgili bir sorun yok. Galatasaray'a gelme şansı var" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ