Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Hollanda Hollanda, Guus Hiddink, Wesley Sneijder, Hollanda Guus Hiddink, Wesley Sneijder Hollanda - Futbol Haberleri

        Hollanda Teknik Direktörü Guus Hiddink, Meksika ve Letonya maçlarının kadrosunda Galatasaray'dan Wesley Sneijder'e de yer verdi.

        Euro 2016 Elemeleri'nde Milli Takımımız ile aynı grupta yer alan Portakallar, 12 Kasım'da Meksika ile hazırlık maçında ve 16 Kasım'da Letonya ile Euro 2016 Eleme maçında karşı karşıya gelecek.

        Daha önce 28 kişilik ön kadroyu duyuran Hiddink, 23 kişilik nihai kadroyu duyurdu.

        Kaleci: Jasper Cillessen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Kenneth Vermeer (Feyenoord)

        Savunma: Bruno Martins Indi (FC Porto), Joël Veltman (Ajax), Ricardo van Rhijn (Ajax), Ron Vlaar (Aston Villa), Stefan de Vrij (Lazio), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain), Jetro Willems (PSV).

        Orta Saha: Ibrahim Afellay (Olympiakos Piraeus), Daley Blind (Manchester United), Jordy Clasie (Feyenoord), Nigel de Jong (AC Milan), Davy Klaassen (Ajax), Wesley Sneijder (Galatasaray), Georginio Wijnaldum (PSV).

        Forvet: Memphis Depay (PSV), Klaas-Jan Huntelaar (Schalke 04), Luciano Narsingh (PSV), Robin van Persie (Manchester United), Quincy Promes (Spartak Moskou), Arjen Robben (Bayern München).

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ