Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kayseri Erciyesspor Uğur Tütüneker açıklama, Uğur Tütüneker röportaj, Uğur tütüneker yabancı sayısı yorumu - Futbol Haberleri

        Türkiye Futbol Federasyonu ile Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği işbirliğinde gerçekleştirilen 23. Uluslararası Antrenör Gelişim Semineri, Haliç Kongre Merkezi'nde başladı. Seminer öncesinde Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Uğur Tütüneker, "İyi bir performans sergilediğimizi söyleyemem. Devre arasında başkanımızla konuşup bir değerlendirme yapacağız" dedi.

        Basın mensuplarının yeni yabancı kuralı ile ilgili görüşlerini sorması üzerine Tütüneker, "Benim açımdan yabancı sınırlamasında kaliteli yabancı kriteri konulması gerekiyordu. Kaliteli yabancılar gelirse Türk futbolu da yararlanır. Bunların hepsine sonuçta para ödeniyor. Ne getirir, ne götürür. İyi yabancıya iyi şeyler veriliyor. 3 yabancı olduğu zamanları da gördük. Kriterlerin konulması gerekiyor. Kaliteli futbolcular, kaliteli yabancılar gelmesi lazım. Türk futbolcuları da bundan yararlanır" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ