Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Demba Ba, Bursaspor maçında kazandıkları kritik penaltı pozisyonunun sorulması üzerine, "Onların attığı ikinci gol de çok kritikti" dedi - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın Senegalli yıldızı Demba Ba, Bursaspor maçında kazandıkları kritik penaltı pozisyonunun sorulması üzerine, "Onların attığı ikinci gol de çok kritikti" dedi.

        Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Bursaspor'u konuk eden siyah-beyazlı ekip, rakibini 3-2 mağlup etmeyi başardı. Mücadelede takımı adına 2 gol kaydeden Beşiktaş'ın Senegalli yıldızı Demba Ba, maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Zor bir galibiyetin olmadığını dile getiren golcü oyuncu, "Üstün olan taraf bizdik. İlk dakikadan son dakikaya kadar çok iyi bir futbol ortaya koyduk. Çok pozisyon bulduk. Talihsiz iki gol yedik. Yediğimiz ikinci golün ofsayt olduğunu bana söylediler. Allah'a şükür maçı çevirmesini bildik" diye konuştu.

        Tartışılan penaltı pozisyonun sorulması üzerine golcü oyuncu, "Onların attığı ikinci gol de çok kritikti" dedi.

        Kendi performansının sorulması üzerine Ba, sözlerini şöyle tamamladı:

        "Sonuçta insan bir yerde huzurlu olduğunda işini daha iyi yapmaya başlar. Benimde burada mutlu olduğumu, eğlendiğimi sizde görebiliyorsunuz. Performansta arkasından geliyor."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ