Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Gaziantepspor’a da 2 gol birden atan Sow, dönüş yolunda durgun gözükünce arkadaşları hemen ona takıldı - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR/Ahmet Selim KUL

        Sezona kilolu başlayan, fakat özellikle Afrika Kupası’ndan çok fit dönen Moussa, devre arasında hiç tatil yapmamasına rağmen ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptı. Gaziantepspor’a da 2 gol birden atan Sow, dönüş yolunda durgun gözükünce arkadaşları hemen ona takıldı. Futbolcular Sow’un yanına gelip, “Neden durgunsun?” diye sorunca golcü oyuncu, “3. golü atamadım. O yüzden mutsuzum” diyerek espriyi patlattı. Bunun üzerine diğer futbolcular Moussa’ya şaka yollu saldırırken, “Allah gözünü doyursun. 2 gol attın daha ne istiyorsun” gibi ifadeler kullandı. Sow da bu sözlere, “Ben gole doymam” diyerek karşılık verdi.

        ‘DAHA FAZLASINI İSTİYORUM’

        G.Antep kahramanı Moussa Sow, maç sonu teknik direktör İsmail Kartal ile de esprili bir diyalog yaşadı. Kartal, soyunma odasında oyuncusuna sarılırken, Sow, “2 maçta 3 gol nasıl ama?” diyerek hocasına mesaj verdi. Kartal ise Sow’u şaşırttı. Tecrübeli çalıştırıcı, “Yetmez” anlamına gelen bir hareket yaptı. Sow yine şaka yollu ısrar edince, “Senden daha fazlasını bekliyorum” diyerek Senegalli’ye takıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ