Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçeli futbolcular: "Galatasaray'ın serisini Kadıköy’de bitiririz" - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Fenerbahçe’de Galatasaray derbisi için geri sayım sürerken, teknik heyet de futbolcularına son uyarılarını yapıyor... Teknik direktör İsmail Kartal ve kurmayları yaptıkları analizler sonrasında gerekli uyarıları toplantılarda detaylı bir şekilde anlatıyorlar. Son toplantıda ise hayli iddialı sözlerin konuşulması Kartal’ı fazlasıyla memnun etti. Sarı-Lacivertliler’in tecrübeli hocasının, “Hamza Hoca Galatasaray’ın başına geldiğinden beri ligde hiç yenilmediler. Bu onların dikkat etmemiz gereken bir özelliği” sözlerine futbolcuların, “Hocam sen hiç merak etme. Biz seri bitirmeyi severiz ve o seriyi de Kadıköy’de bitiririz” yanıtını vermeleri İsmail Kartal’ın yüzünü güldürdü.

        GALATASARAY’IN 11’İNİ ODASINA YAZDI

        Bu arada teknik direktör İsmail Kartal, Galatasaray’ın on birini Samandıra’daki odasında bulunan tabelaya yazarak kafasında her gün değişik bir takım oluşturuyor. Tecrübeli çalıştırıcının bugünkü son idmanın ardından sahaya süreceği on biri belirleyeceği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ