Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Martin Van Geel'den, Kuyt için "Feyenoord'un Ryan Giggs'i olacak" benzetmesi - Futbol Haberleri

        Dirk Kuyt , Feyenoord ile anlaşma sağladığını resmi Facebook hesabı üzerinden duyurdu ve ardından Hollanda kulübü de yaptığı açıklama ile tecrübeli oyuncu ile bir yıllığına anlaştıklarını ilan etti.

        Kuyt'ın transferini büyük mutlulukla karşılayan Feyenoord Futbol Direktörü Martin van Geel ise "Bugün Feyenoord için harika bir gün. Dirk Kuyt'ın dönüşünden dolayı çok mutluyuz" dedi. Kuyt ile bir yıllık sözleşme imzaladıklarını ama Hollandalı oyuncunun uzun yıllar oynayabileceğine işaret eden van Geel, "Kuyt'ın Feyenoord'un Ryan Giggs 'i" olmasını umduğunu ifade etti.

        Eski takımına dönmeyi istediğini sürekli dile getiren Kuyt, geçen hafta Hollanda medyasına yaptığı açıklamada, doğduğu şehre yakın Noordwijk kentinde yeni bir ev satın aldığını, ülkesine dönmesi halinde çocuklarının da futbol hayatına başladığı Quick Boys Kulübü'nde oynayacağını ifade etmişti.

        Daha önce 2003-2006 yıllarında 3 sezon Feyenoord'da oynayan ve geçen sene Hollanda A Milli Futbol Takımı formasına veda eden Kuyt, Fenerbahçe'ye 2012 yılında İngiliz ekibi Liverpool'dan transfer olmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ