Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzon Dernekleri Federasyonu: 'Kimse düşmanımız değil' - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR

        Fenerbahçe’ye yapılan silahlı saldırıya olan tepkiler sürüyor... Hain saldırıyı kınayanlar kervanına Trabzon Dernekleri Federasyonu da katıldı. Düzenlenen basın toplantısına federasyonun bünyesinde bulunan 250 dernek başkanı ve çok sayıda Trabzonlu sanatçı katıldı. Başkan Mustafa Demir, Fenerbahçe kafilesine yapılan silahlı saldırıyı kınadı.

        Başkan Demir, “Trabzon İl sınırları içerisinde Fenerbahçe Spor Kulübü kafilesine yapılan menfur saldırı Allah’ın inayeti ile en hafif şekilde atlatılmıştır. Olaylardan hemen sonra yaptığımız açıklamada belirttiğimiz gibi bir kez daha İstanbul’da Trabzon’la ilgili faaliyette bulunan 250 derneğimizle birlikte bu saldırıyı şiddetle kınıyor, olayda yaralanan şoför kardeşimize travma geçiren Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimine teknik kadrosuna ve yerli yabancı futbolculara geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

        ‘KARA LEKE BIRAKMA ARZUSU’

        Mustafa Demir, “Zaten istenen Trabzon şehri üzerinde kara bir leke bırakmak arzusudur. Hiçbir kupa ve hiçbir şampiyonluk insan hayatından asla daha değerli olamaz. Başta Fenerbahçe Spor Kulübü olmak üzere hiçbir kulüp bizim düşmanımız değildir, bunu herkes çok iyi bilmeli ve anlamalıdır” ifadesini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ