Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe F.Bahçe yönetimi Brezilyalı yıldıza menajeri aracılığıyla, “Bizde kimsenin parası kalmaz. Yaptığı takımın ruhuna aykırı” mesajını iletti - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Fenerbahçe yönetimi, Diego Ribas konusunu şimdilik tatlıya bağladı... Yöneticiler Brezilyalı oyuncunun menajeri ile kulüpte dün bir araya geldi. Diego Ribas’ın menajeri, “Sorunumuz para değil. Diego oynamak istiyor ve oynadığında da sorumluluk almak istiyoruz” dedi. Yöneticiler ise Diego’nun yaptığının kabul edilir bir şey olmadığını belirterek, “Bizde kimsenin parası kalmaz. Yaptığı takımın ruhuna aykırı” dediler.

        INSTAGRAM’DAN AÇIKLAMA

        Bunun ardından Diego Ribas instagram hesabından şu açıklamayı yaptı: Sevgili taraftarlar. Kulübümüzde başkanımızla bugünkü (dünkü) yapmış olduğumuz görüşmeden sonra, aramızda açıklığa kavuşmayan herhangi bir konu kalmamıştır. Özellikle belirtmek isterim ki, görüşmemizden önceki süreçte de hiçbir zaman kulüpten ayrılma niyetim yoktu. Her zaman olduğu gibi şimdi de takımım için elimden geleni yapacağım. Büyük F.Bahçe taraftarına selamlar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ