Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Mesut Özil, kariyerinin zirvesinde olduğunu söyledi - Futbol Haberleri

        Arsenal'in yıldız orta saha oyuncusu Mesut Özil, Londra ekibine geldiğinden beri en iyi futbolunu sergilediğine inanıyor.

        Alman oyuncu 2013 yazında 50 milyon avro karşılığında Topçular'a katılmış ancak gösterdiği performansla eleştri oklarının hedefi haline gelmişti.

        Ancak geçtiğimiz ocak ayında sakatlıktan dönmesiyle birlikte 26 yaşındaki oyuncu adeta küllerinden doğdu.

        Sport Magazine'e konuşan Mesut, "Şu an için oyunumundaki istikrardan memnunum. Arsenal'e geldiğimden beri en iyi oyunumu oynadığımı düşünüyorum. Sezon başında bitik bir haldeydim. Profsyonel futbola 16 yaşında başladım ve bu kadar çok sakatlandığımı hatırlamıyorum." ifadelerini kullandı.

        Yaşadığı son sakatlığı kendisi için bir şans olarak tanımlayan Mesut, "10 yıl düzenli futbol oynamak sanırım etkisini gösterdi. Premier Lig'in fizik kalitesi de beni zorladı. Ama sakatlık bir anlamda benim lehime oldu. Bana düzelmem için, bu ligde yarışabilmek için gerekenleri yapmak için çalışma zamanı kazandırdı. Burada futbol daha fiziksel, daha yüksek bir tempoyla oynanıyor ve buna maç oynayarak adapte olmalısınız. Sakatlık sürecimde güç çalışmaları yaptım. Şimdi de antrenman sonrasında ekstra çalışıyorum. dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ