Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, Reza Zarrab'ı statta istemiyor - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR

        İran asıllı iş adamı Reza Zarrab, bir anda Beşiktaş Kulübü’nün ana gündem maddesi oldu. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile birlikte yemek yiyen Zarrab’ın, 1 milyon 200 bin TL ödeyerek Siyah-Beyazlı camianın sabırsızlıkla beklediği yapım aşamasındaki yeni stadı Vodafone Arena’dan loca alması, Siyah-Beyazlı taraftarları adeta küplere bindirdi.

        Kartal’ın dünyaca ünlü taraftar grubu Çarşı, kulüp gündemine bomba gibi düşen bu olaya büyük bir tepki gösterdi. Sosyal medya üzerinden tepkisini dile getiren Çarşı’nın, resmi twitter hesabından, “Beşiktaş parası yetenlerin değil, Hakkı Yetenler’in takımıdır” ifadesi yer alan bir paylaşım yapıldı. Siyah-Beyazlı taraftarların öfkesi bununla da sınırlı kalmadı. Tepkilerini duyurmak isteyen taraftarlar kulüp binasını hedef aldı. Akaretler’de yer alan kulüp binasına Reza Zarrab aleyhine pankartlar asıldı. Sosyal medya üzerinden de birçok Beşiktaşlı, Başkan Fikret Orman’ı yerden yere vurdu. Bu tepkiler sonrası yönetimin nasıl bir tavır takınacağı ise merak konusu oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ