Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İngiltere Manchester Ciyt evinde West Ham'ı mağlup etti - Futbol Haberleri

        Sahasında West Ham'ı ilk yarıda bulduğu gollerle deviren City, Manchester United ve Arsenal'i takibini sürdürdü.

        Maça hızlı başlayan City üst üste ataklarla rakip kalede etkili oldu. Özellike Agüero ve Kolarov'un etkili oyunuyla gol şansları yakalayan City aradığı golü 18. dakikada buldu.

        West Ham kalecisinin kullandığı kale vuruşunda topu alan Navas sağ kanattan ceza sahası yayı üzerine ortaladı. Tehlikeyi uzaklaştırmak için araya giren James Collins'in ters vuruşu kaleciyi geçerek ağlarla buluştu.

        Bu golün ardından da baskısını sürdüren City üst üste fırsatlar yakaladı. 36. dakikada gelişen pozisyonda ise sahneye Agüero çıktı. Navas sağ kanattan getrdiği topu ceza sahası ön çizgisindeki Agüero ile buluşturdu. Arjantinli yıldız da düzgün bir vuruşla fileleri havalandırdı.

        İkinci yarıda da ev sahibi ekip oyunda üstün olan taraftı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi yoklayan City, Agüero ile önemli fırsatlar yakaladı. Ancak iki takım adına da başka gol sesi çıkmayınca maç 2-0 sona erdi.

        Bu galibiyetin ardından Manchester City puanını 64'e yükselterek dördüncü sıradaki yerini korudu. West Ham ise 43 puanda kalarak 10. sırada yer aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ