Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Slaven Bilic: "Karabükspor'u da geçip yürüyüşümüz sürecek" - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR

        Beşiktaş’ta yüzler gülüyor... Siyah-Beyazlılar alınan kötü sonuçların ardından gelen farklı Kasımpaşa galibiyetiyle biraz olsun nefes aldılar. Zorlu 90 dakika sonrasında ise Kasımpaşa maçını dönüm maçı olarak gören Beşikaş’ta, kazanılan farklı zafer yönetimden, teknik ekibe herkesi rahatlattı. En başta da teknik direktör Slaven Bilic derin bir nefes aldı.

        Maç sonrası A takım sorumlusu Mete Vardar ile otobüste sohbet eden Bilic, üzerlerindeki baskıyı attıklarını söyledi. Hırvat hoca, “Üzerimizde kazanamamanın baskısı vardı. Bunu atmak önemli. Şimdi stres, baskı gitti. Karabük’ü de geçip yürüyüşümüz sürecek” dedi. Mete Vardar ise “Biz takım oyunu oynayınca etkili olan ve rakip ayırt etmeyen bir takımız. Bu galibiyet ilaç gibi geldi. Artık Karabük maçı da çok önemli. Çünkü onlar da kazandı. Onların da umudu var. Kolay bir maç olmayacak. Daha önce örneklerini yaşadık. Temkinliyiz ama kazanmaktan başka bir çaremiz de yok” diye konuştu.

        VELİ SIKINTISI

        Beşiktaş, ara vermeden Kardemir Karabükspor maçının hazırlıklarına başladı. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda, sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa maçında forma giyemeyen Veli Kavlak takımla birlikte çalıştı. Ancak Veli ağrıları artınca idmanı yarıda bırakıp salonda çalışmaya gitti. Tedavileri devam eden kaleciler Tolga Zengin ve Cenk Gönen çalışmaya katılmadı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ