Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde, 3-1'in rövanşında Bayern Münih sahasında Porto'yu konuk ediyor. Ev sahibi ekipte kritik eksikler var - Futbol Haberleri
        ŞAMPİYONLAR LİGİ HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... BAYERN MÜNİH - PORTO MAÇININ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

        Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelelerinin ardından yarı finale çıkan ilk iki ekip belli oldu.

        Allianz Arena'da Bayern Münih, 3-1'in rövanşında, Robben, Ribery, Alaba, Benatia, Javi Martinez gibi oyuncularından yoksun bir şekilde Porto'yu konuk etti. Maçın ilk düdüğüyle rakip kaleyi ablukaya alan 'Alman Panzeri' 40 dakikada bulduğu 5 golle rakibini sürklase ederek sahadan 6-1 galip ayrıldı.

        Bavyera ekibinin gollerini; 14. dakikada Thiago, 22. dakikada Boateng, 27. ve 40. dakikalarda Lewandowski, 36. dakikada Müller ile 88. dakikada Alonso kaydetti. Porto'ya ise 73. dakikada Jackson Martinez'in attığı gol yetmedi. Ayrıca konuk ekipte Ivan Marcano 87. dakikada ikinci sarı karttan oyun dışında kaldı. Öte yandan maçın ilk dakikasından itibaren yerinde hiç oturmayan Pep Guardiola'nın yırtılan pantolonu ise sosyal medyada gündeme oturdu.

        BARCELONA SÜRPRİZE İZİN VERMEDİ

        Çeyrek finalin bir diğer maçında ise Barcelona sahasında PSG'yi konuk etti. İlk maçı deplasmanda 3-1 kazanan Katalan temsilcisi bu maçı da 2-0 galip tamamladı. Barcelona'ya galibiyeti getiren golleri; 14. ve 34. dakikalarda Neymar kaydetti.

        BARCELONA - PSG MAÇININ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ