Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Slaven Bilic: "Prödl'ı almak yerine Sivok’un takımda kalmasını isterim" - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR

        Beşiktaş’taki geleceği henüz kesinlik kazanmasa da Slaven Bilic yeni sezon programını hazırlıyor. Hırvat hoca, yönetimin prensip anlaşmasına vardığı Werder Bremen’in stoperi Sebastian Prödl’ı veto etti. Bilic, yıllık 1 milyon 250 bin Euro karşılığında Beşiktaş’a gelmeye hazır olan Avusturyalı için “Sivok’tan daha kaliteli bir oyuncu değil. Prödl yerine Sivok’un takımda kalmasını isterim” değerlendirmesini yaptı.

        OPARE SABIRSIZLANIYOR

        Sezon ortasında Porto’dan kiralanan Daniel Opare’nin durumu belirsizliğini koruyor. Beşiktaş, Porto’nun Ganalı yıldız için istediği 2 milyon Euro’luk bonservis bedelini yüksek bulurken, Opare de konunun netleşmesi için sabırsız. Afrika basınına konuşan genç sağ bek, “İstanbul’da çok mutluyum ve Porto’ya dönmek istemiyorum” ifadelerini kullandı.

        TÖRE'YE YER ARANIYOR

        Beşiktaş’ta Karabük hazırlıkları sürerken Bilic’i sıkıntı bastı. Paşa maçına Mustafa-Demba Ba ikilisiyle çıkan Bilic’in cezası biten Gökhan Töre’yi 4-4-2 dizilişine nasıl monte edeceği belirsiz. Hırvat hocanın 2 seçeneği var. Eğer 4-4-2’den vazgeçmezse Gökhan orta alanın sağında yer alan Sosa’nın yerine ilk 11’e girebilir. Diğer alternatif ise yeniden 4-2-3-1 sistemine dönülerek Gökhan’ın Mustafa Pektemek’i kulübeye göndermesi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ