Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid - Real Madrid maçında Arda Turan kırmızı kart gördü - Futbol Haberleri
        1

        0-0’ın rövanşında derbi Atletico için iyi gidiyordu, ta ki 76’ya kadar... Hakem, Arda’nın hareketini taban yorumlayıp Ramos’un artistik kıvranmasıyla kırmızı gösterdi, son şampiyon 10 kişilik ikramı geri çevirmedi.

        2

        Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'in Santiago Bernabau'da Atletico Madrid'i 1-0 yenerek kupa dışına itmesinin faturası kırmızı kart gören Arda Turan'a çıkarıldı...

        3

        Milli futbolcunun 76. dakikada kırmızı kart görmesinin ardından Real Madrid'in golünün geldiğine dikkat çeken gazeteler, Arda'nın atılması ile Atletico Madrid'in oyun kurgusunun tamamen değiştiğine yer verdi.

        4

        İspanya'nın önde gelen hakem hocaları ise karşılaşmanın orta hakemi Alman Felix Brych'nın Arda Turan'ı atmakla doğru bir karar verdiğini belirttiler.

        5

        Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan teknik direktör Diego Simeone ise, "Arda atılınca maçın gidişatı değişti" sözleri ile Arda Turan'ın takım için ne kadar önemli bir futbolcu olduğunun altını çizdi.

        6

        El Mundo Deportivo gazetesi, Arda'nın oyun içindeki sert futboluna değinerek bu futbolcuya gösterilen her iki sarı kartın da doğru olduğunu savundu.