Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Levent Kızıl, Bursaspor başkan adaylarına birleşme çağrısında bulundu - Futbol Haberleri

        Kızıl, yaptığı açıklamada, Bursaspor Kulübünün ilk oturumu 7 Mayıs, çoğunluk sağlanamazsa ikinci oturumu 16 Mayıs'ta yapılacak olağan genel kurulda yeni başkanının seçileceğini hatırlattı.

        Genel kurul öncesi mevcut başkan Recep Bölükbaşı ile Timur Noyan, Mesut Mestan, Murat Yanıklar ve Cüneyt Özkan'ın başkanlık adaylıklarını açıkladıklarını anımsatan Kızıl, genel kurulun Bursaspor'a hayırlı olmasını diledi.

        Kızıl, Bölükbaşı'nı sportif anlamda başarılı bulmasına karşın mali açıdan yetersiz gördüğünü dile getirerek, şunları söyledi: "Ben Bursaspor Kulübü eski başkanı olarak daha önce adaylardan Timur Noyan'a destek olacağımı söylemiştim. Ancak yakın arkadaşım, kardeşim, yıllardır tanıdığım Murat Yanıklar da aday oldu. Desteğim burada Murat Yanıklar'a olacak. Çünkü benim çok yakın bir arkadaşım. Fakat benim burada söylemek istediğim başka bir şey var. Aklın yolu bir. Murat Yanıklar, Mesut Mestan ve Cüneyt Özkan tam bir Bursaspor sevdalısı kişiler. Timur Noyan da çok başarılı bir iş adamı. Murat Yanıklar, Mesut Mestan ve Cüneyt Özkan'ın Timur Noyan ile birleşmesi ve tek başına güçlü bir liste oluşturmaları lazım. Benim tavsiyem bu."

        Kendisinin bugüne kadar girdiği ve desteklediği adayın yarıştığı genel kurullarda hiç kaybetmediğini vurgulayan Kızıl, tavsiye ettiği birleşmenin olmaması halinde desteğinin Murat Yanıklar'a olacağını belirtti.

        Kızıl, genel kurulda kim seçilirse seçilsin Bursaspor camiasının başkanı olacağını, bu konuda kendisinin de üzerine düşeni yapacağını sözlerine ekledi.

        (AA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ