Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Ersan Gülüm: "Trabzonspor'a puan kaybetmezsek, yüzde 75 şampiyonuz" - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        Beşiktaş’ta şampiyonluk konusunda en kritik virajlardan biri olarak görülen Trabzonspor maçı öncesi Ersan Gülüm, HABERTÜRK’e konuştu. Takımda harika bir atmosfer olduğunu, her oyuncunun hedefe giden yolda katkı verdiğini belirten tecrübeli stoper, “Bu yolda çok büyük mücadele verdik. Geriye 6 maç kaldı. Şampiyonluğa takım olarak inancımız tam. Takım içindeki birlikteliğe en güzel örnek Cenk Tosun... Kimi oyuncu forma şansı bulamadığı için küser, bozulur. Ancak Cenk küsmedi, çıkıp Karabük maçının kahramanı oldu” dedi.

        ‘EN TEHLİKELİ DEPLASMAN’

        Trabzonspor maçının ‘kader maçlarından’ biri olacağının da altını çizen Ersan, “Trabzonspor her zaman ligin en tehlikeli deplasmanlarından biri. 2 hafta önce Galatasaray’ı yenerek güçlerini gösterdiler. Bizim için de çok büyük önem taşıyan bir maç. Eğer Avni Aker’den kayıpsız dönersek şampiyonluk yolunda yüzde 75 işi bitiririz” ifadelerini kullandı.

        İĞNE YARADI, KAFILEYE ALINDI

        Beşiktaş’ta Trabzonspor maçı öncesi durumu belirsiz olan isimlerden biri de Ersan Gülüm’dü... Karabük karşılaşmasında sol arkada adalesinden sakatlanan Ersan, tedavisinin ilk gününde 13 adet iğne vurularak Trabzon maçına yetişmek için çalışmalara başlamıştı. Tüm hafta boyunca kendisine çok iyi bakan tecrübeli stoper, bugünkü mücadele öncesi takımla idman yapma fırsatı buldu. Slaven Bilic tarafından kadroya alınan Ersan, görev verilmesi halinde oynayabilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ