Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Bayern’i 3-0’ yenen Barcelona’da Messi’nin 2. golünden önce Boateng’i çime yapıştırması sosyal medyada alay konusu oldu - Futbol Haberleri

        Barcelona’nın Bayern’i 3-0 yendiği maçta iki gole imza atan Messi’nin, 2. golünden önce Boateng’i attığı çalımla çime yapıştırması sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. Anı anlatan birbirinden komik ‘caps’lerin yanı sıra en ilginci Gana asıllı Alman stoperin, Wikipedia’da yer alan kişisel profil sayfasında, ölüm tarihine 6 Mayıs 2015 yazılması oldu.

        Boateng maç sonrasında yediği çalıma değinmezken, Messi için, “Böyle bireysel bir yeteneği sürekli takip edemezsin. Sadece, takım olarak onun yarattığı tehlikeyi aza indirebilirsin” dedi. Messi ise Boateng’e attığı öldürücü çalım konusunda, “Boateng benim daha güçlü olan sol ayağıma hareketlendi, sola gideceğimi sandı. Ben de tam tersi yöne gittim” açıklamasını yaptı.

        İKİZİM DÜŞTÜ!

        * Beli kırılan Boateng, 3 ay sahalardan uzak kalacak. Sakatlığı geçse de utancından dönemez herhalde.

        * Messi’nin ceza alması lazım. Dokunmadan sakat bıraktı. n Boateng suçu ikizine atabilir! “O ben değildim. İkizim düştü”

        * Messi’nin çalımı insan haklarına aykırı: Toplum önünde küçük düşürücü hareket.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ