Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Bayern Teknik direktörü Guardiola takımdan ayrılmayacağını açıkladı - Futbol Haberleri

        Bayern Münih'in İspanyol teknik direktörü Pep Guardiola, sezon sonunda takımdan ayrılmayacağını yineledi.

        Barcelona maçı öncesi basın toplantısında konuşan Guardiola, "200 milyon kere söyledim. Bir yıl daha sözleşmem var" diyen Guardiola takımdan ayrılacağı yönündeki söylentileri kesin bir dille reddederek, "Gelecek yıl burada olacağım. Hepsi bu" dedi.

        Barcelona karşısında İspanya'da 3-0 yenilen Bayern, ikinci maçta daha ofansif bir anlayışla sahada olacak. Konuyla ilgili olarak deneyimli teknik adam, "Öncelikle iyi savunma yapmamız lazım. Sabırlı olmalıyız. 20 dakikada işi bitirmeye çalışmamalıyız. Onların karşı atağa çıkabilecek çok tehlikeli futbolcuları var. Kontrolü elimizde tutmalıyız. Neler olacağını sonra göreceğiz. Kolay olmayacak" dedi.

        Sözlerine gerçekçi olmak istediğini söyleyerek devam eden Guardiola, "Porto'ya 3-1 kaybetmekle Barcelona'ya 3-0 kaybetmek aynı şey değil. Avrupa'da son 15-20 yılın en güçlü takımına karşı 3-0'lık dezavantajla sahadaolacağız. Tabi ki daha kaliteli oyun ortaya koymayı deneyeceğiz. Asla vazgeçmeyeceğiz" diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ