Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'a 3-0 yenilerek elendi... - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası'nda Bursaspor'a 3-0 yenilerek elendi... Ancak geçtiğimiz sezon ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden bir takımın şampiyonluktan uzaklaşmasının ardında hangi nedenler yatıyordu...

        2

        Kartal son olarak, Bursaspor'un 2-0 önde olduğu dakikalarda (84) Meireles'in yerine Hasan Ali Kaldırım'ı alması büyük tepki topladı.

        3

        Sezon geneline baktığımız zaman yaşananları üst üste koyunca adres kesinlikle teknik direktör İsmail Kartal’ı gösteriyordu... Peki, Kartal; Ersun Yanal’dan devraldığı şampiyon takımı ne yaptı da bu hale getirdi. En dikkat çekici olanları tek tek sayalım:

        4

        DİREKT OYUN GİTTİ ENİNE OYUN GELDİ
        Geçtiğimiz sezonki agresif ve direkt olarak sonuca giden takımı bir çırpıda yok eden Kartal, yerine kendi felsefesi olan kontrollü futbol ve pas oyununu tercih etti. Bunu kendi sahasında da uygulatması taraftarı çıldırttı.

        5

        TAKIM İÇİ GERGİNLİĞİ ÖNLEYEMEDİ
        Takım içinde yaşanan sorunların üstünü örtmüş gibi görünse de aslında hiçbir önlem alamadı ve bir anlamda bu sorunların maç içine kadar girmesine neden oldu. Örnek Emre ve Emenike gerginliği...

        6

        DİEGO’YU KAZANAMADI
        Sezon başında ses getiren transfer olan Diego Ribas’ı bir türlü takıma monte edemedi. Onu oynatıp, ondan faydalanmak yerine kenarda oturttu ve bir bakıma küstürdü...

        10

        EMENİKE’YE ÇOK TAHAMMÜL ETTİ
        Emenike gibi hem saha içinde hem de saha dışında sorunları olan bir futbolcu da ısrar etmesi tartışıldı. Kaçırdığı gollerin yanı sıra taraftara ve formaya olan umursamaz hareketlerine karşın sahip çıktığı Emenike, sonuç olarak ona performans anlamında bir şey kazandırmadı.

        11

        CANER SAĞ AÇIK OYNAR MI?
        Sadece sol bek olarak değil sol çizgide fırtına gibi esen ve takımı hücuma kaldıran en önemli isim olan Caner Erkin’i Eskişehir gibi sezonun en önemli maçında sağ açık oynatmasına kimse anlam veremedi.

        12

        Doğal olarak da Caner, burada hiçbir katkı sağlayamadı ve kaybedilen 2 puanda da bu tercih başrol oynadı.

        13

        VOLKAN’I KESEMEDİ!
        Özellikle bu sezon kötü performansıyla ve gergin tavırlarıyla dikkat çeken Volkan Demirel’de ısrarcı olması da İsmail Kartal’ın eleştirilen bir noktasıydı.

        14

        Balıkesir ve Sivas maçlarında hatalı goller yiyen Volkan’ın yerine Mert Günok’u bir an olsun bile düşünmemesiyle de taraftarın tepkisini çekti.

        15

        SELÇUK TERCİHİ TARTIŞILDI
        Kayseri Erciyes gibi ligin dibine demir atmış bir takıma karşı topu dikine değil de kenara oynayan ve kısa süre önce evlenen Selçuk Şahin’i oynatıp, Meireles ve Alper gibi isimleri kenarda tutmasıyla da okların kendine çevrilmesine neden oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ