Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray’da kritik Gençlerbirliği maçı öncesi para muslukları ardına kadar açıldı - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        Sezon başından beri ekonomik sıkıntılarla uğraşan, zaman zaman oyuncularının paralarını bile ödemekte zorluklar çeken Galatasaray yönetimi, kritik Gençlerbirliği maçı öncesi kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Şampiyonluk maçlarına çıkmaya hazırlanan futbolcular resmen paraya boğuldu.

        48 SAATTE MÜTHİŞ DOPİNG

        Mersin galibiyeti sonrası büyük bir jest yaparak daha 24 saat bile geçmeden toplam 300 bin Dolar’lık primleri banka hesaplarına yatıran yönetim, dün de ikinci büyük bombayı patlatarak, toplam 4 milyon Dolar’ı bulan transfer taksitlerini ödedi. 48 saat içerisinde banka hesaplarına iki kez ödeme yapıldığını gören futbolcular, hem büyük bir şaşkınlık hem de büyük bir sevinç yaşadı.

        BAYRAM ETTİLER

        Duygun Yarsuvat yönetiminin 23 Mayıs’taki seçim öncesi gider ayak takıma yaptığı bu ödeme, Florya’da bayram havası estirdi. 4. yıldıza bu kadar yaklaşmışken futbolcuların kafasında sıkıntı olmasını istemeyen yönetim, daha önce de şampiyonluk kupasının kazanılması halinde futbolculara adam başı 200’er bin Dolar prim vermeyi kararlaştırmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ