Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş teknik direktörlüğüne Bilic'in yerine kim gelecek? - Beşiktaş Haberleri
        1

        Şampiyonluk şansı tükenen Beşiktaş'ta Slaven Bilic'in kredisi de sona erdi. Hırvat teknik adam Torku Konyaspor mağlubiyeti sonrası, "Gelecek sezon Beşiktaş'ta kalmam mümkün gözükmüyor" açıklamasını yaptı.

        2

        Beşiktaş'ın başında 11 derbide taraftarına galibiyet sevinci yaşatamayan Bilic'in görevine son verilmesi bekleniyor. 2015-16 sezonunda Beşiktaş'ın teknik direktörü adayları arasında 2'si yabancı olmak üzere 5 çalıştırıcının ismi ön plana çıkmış durumda. İşte liste:

        3

        12 yıllık Shaktar Donetsk kariyerine sezon sonunda nokta koyacağını açıklayan Mircea Lucescu ile yapılan görüşmeden olumlu yanıt alan Siyah-beyazlı yönetim, Rumen teknik adamın ismini listenin ilk sırasına yazmış durumda. Adı Fenerbahçe'yle de anılan Lucescu için Başkanı Fikret Orman'ın yoğun mesai harcadığı belirtiliyor.

        4

        Shaktar Donetsk'te Lucescu'nun yardımcılığını yapan Antonio Carlos Zago'nun da Lucescu'nun Beşiktaş'la anlaşması konusunda istekli olduğu ifade ediliyor.

        5

        Rumen hoca son dakikada vazgeçerse, Kara Kartal'ın yeni sezondaki patronu Şenol Güneş olacak. Bir süredir Bilic'in yerine teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah beyazlıların, Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş ile yaptıkları görüşmede prensip anlaşmasına varıldığı belirtildi.

        6

        Bu transferle bizzat ilgilenen ikinci başkan Ahmet Nur Çebi'nin Şenol Güneş ile prensip anlaşmasına vardığı ancak Bursaspor ile ilişkiler dikkate alınarak transfer görüşmelerinin büyük titizllikle sürdürüldüğü ortaya çıktı. Kariyerinde hiç İstanbul takımı çalıştırmayan Güneş'in, Beşiktaş'ın başına geçmeye sıcak baktığı belirtiliyor.

        7

        Lucescu ve Şenol Güneş'in alternatiflerini arayan Beşiktaş'ta sürpriz bir ismin gündeme geldiği ortaya çıktı: Ersun Yanal. Fenerbahçe'den olaylı şekilde ayrılan, Trabzonspor taraftarlarıyla da bir türlü yıldızı barışmayan deneyimli hocanın Beşiktaş'la masaya oturabileceği düşünülüyor.

        8

        Beşiktaş'ın eski futbolcusu Rodrigo Tello geçtiğimiz günlerde, "Bielsa bana Beşiktaş'ı sordu. Ona İstanbul'u anlattım. Ama Beşiktaş son anda slaven Bilic'i tercih etti" açıklamasıyla dikkat çekmişti. Tello aracılığıyla 2 sezon önce Şilili teknik adamla görüşen Beşiktaş yönetimi, bu sezon Marsilya'da başarılı bir sezon geçiremeyen Bielsa'yı yeniden gündemine alabilir.

        9

        Güzel oyuna ve taktiğe dayalı anlayışı ön plana çıkaran Bielsa'yla anlaşılması durumunda Vodafone Arena'da Beşiktaş taraftarlarının gözlerinin pasını silecek bir takım ortaya çıkacak. Slaven Bilic'in futbol dışında kişiliğiyle de ön planda olması göz önüne alındığında, Şilili hocanın Bilic'in renki kişiliğini aratmayacağı da konuşulanlar arasında.

        10

        Adı Beşiktaş'la anılan Sergen Yalçın'ın takımı Sivasspor ile sözleşme yenilemesiyle Sergen ismi rafa kaldırıldı.

        11

        3 büyüklerin kriz anında ilk başvurduğu isimlerden olan Mustafa Denizli de alternatifler arasında. 2009 sezonunda Beşiktaş'a son şampiyonluğunu yaşatan Denizli bir anda kendini Vodafone Arena kulübesinde bulabilir. (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ