Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta yeni hoca adayları: Jorge Jesus, Şenol Güneş, Lucescu - Beşiktaş Haberleri
        1

        HTSPOR | KARTAL YİĞİT

        Şampiyonluğun kaçmasının ardından Slaven Bilic’i gözden çıkaran ve hoca arayışlarında iki önemli ismi elinde tutan Beşiktaş’ta dün yapılan, yaklaşık 3 saat süren yönetim kurulu toplantısında diğer teknik adamlar da masaya yatırıldı.

        2

        Sezon başında Bursaspor ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Şenol Güneş, takıma oynattığı müthiş futbolla kendini bir kez daha ispatlamış ve Türk futbolu için ne kadar önemli bir hoca olduğunu göstermişti.

        3

        İkinci başkan Ahmet Nur Çebi ve dış ilişkiler sorumlusu Erdal Torunoğulları’nın Güneş ile bir araya gelip el sıkıştığı ve yönetim kurulu toplantısında Şenol hocayla anlaşılmasının en doğru yol olduğu şeklinde fikirlerini beyan ettiği öğrenildi.

        4

        Ancak yönetimin büyük bir çoğunluğu Mircea Lucescu’dan haber gelmeden Güneş’le anlaşılmaması gerektiğini dile getirdiler.

        5

        Bunun üzerine Başkan Fikret Orman da Lucescu ısrarını sürdürdü...

        6

        Başkan Fikret Orman'ın, “Yeni stadımız Vodafone Arena’ya taraftarın da gönlünü fethedecek bir isimle çıkmalıyız. Lucescu’nun vereceği kararı bekleyelim. Vereceği karara göre hareket ederiz” sözleriyle Rumen hocadan yana tavır koyduğu belirtildi.

        7

        Toplantıda bir grup da Lucescu olmaması halinde yabancı tercih edilecekse sezon sonu kontratı bitecek Benfica’nın başarılı çalıştırıcısı Jorge Jesus’un ismini ortaya attı.

        8

        Jesus ismi alternatif olarak değerlendirilirken, iki yönetici ise Mustafa Denizli’yi öne sürdü fakat bu çok rağbet görmedi.

        9

        1 HAFTA İÇİNDE KARAR VERECEK
        Bu gelişmelerin ardından Şenol Güneş ile her konuda anlaşan sadece işi imzaya bırakan Siyah-Beyazlılar’da, Lucescu’yla pazar günü oynanacak G.Saray derbisi sonrasında son kez görüşüleceği ve bir hafta içinde çıkacak karara göre yeni hoca konusuna yön verileceği vurgulandı.

        10

        Öte yandan Mircea Lucescu’nun önceki akşam Ukrayna devlet televizyonuna verdiği röportajda sözleşmesinin bitimine kadar yani 1 yıl daha Shakhtar Donetsk’te kalacağını söylemesi kafaları karıştırdı.

        11

        BILIC’E 2 MAÇ MECBURİ DESTEK
        Beşiktaş yönetimi, Hırvat teknik adamla kalan iki maçı da oynama ve büyük bir sürpriz olmazsa sezon sonunda yolları ayırma kararı aldı.

        12

        Beşiktaş’ın prensipte anlaştığı Şenol Güneş’in, Bursa’daki en önemli kozu olan Fernando Belluschi’yi de beraberinde getirebileceğini Siyah-Beyazlı yönetime söylediği ortaya çıktı.