Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçeli bir grup, sanal ortamda ‘aday olma’ hastagi açtı - Fenerbahçe Haberleri

        Bir grup Fenerbahce taraftarı Türkiye Kupası’ndan elenmenin sorumlusu olarak gördükleri Aziz Yıldırım’a bayrak açtı. 31 Mayıs’ta yapılacak seçim öncesinde Yıldırım’ın artık aday olmaması gerektiğini savunan taraftarlar, sosyal medyada bir kampanya başlattı. “Aday olma” ismiyle bir Twitter hesabı açan taraftarlar, “Konu Fenerbahçe’ye hizmetse, aday olmamak da bir hizmettir” sloganını yayıyor...

        TARAFTARDAN YILDIRIM'A TEPKİ

        Bursaspor yenilgisi sonrası taraftarlar isyan etti. İşte sosyal medyadan bazı yorumlar:

        - Hepsi suçlu sen masumsun!

        - Fenerbahçe’yi seviyorsan aday olma.

        - Fenerbahçe’nin menfaati için artık aday olma.

        - Tarihin en büyük başkanı oldun, istisnalar hariç camia genelinin gönlünde yerin ayrı. Ama bundan sonrası yokuş aşağı artık.

        - “Her şeyi ben bilirim. Kimse benden daha iyi bilemez. Teknik direktör şampiyon yapmadı” zihniyetin iflas etti.

        - Tesisler vs. her şey için teşekkürler. Büyük hizmetlerin oldu ama artık bu kulübe zarardan başka verebilecek bir şeyin kalmadı.

        - Yeter artık yolun sonu.

        - Galatasaray’a taktığın 4. yıldızı gölgede bırakmak istiyorsan #AdayOlma 40 gün 40 gece eğlenir, sevinçlerini kursağında bırakırız.

        ‘YILDIRIM’A HAKSIZLIK EDİLİYOR’

        Bu arada dün Fenerbahçe İzmir Şubesi’nin açılışına Asbaşkan Mithat Yenigün ile Genel Sekreter Vedat Olcay katıldı. Yıldırım’ın açılışta olduğunu sanan bir grup kızgın taraftar “Aziz Yıldırım istifa” sesleriyle açılışın yapıldığı alana gelerek içeriye girmek istedi. Protestocuları güvenlik güçleri uzaklaştırdı. Aziz Yıldırım’ın bunları hak etmediğini belirten asbaşkan Mithat Yenigün, “Aziz Yıldırım istifa demek kolay. 17 yılın emeği var. Protesto eden arkadaşlar Aziz Yıldırım’ın tüm çalışmalarını bir arada değerlendirsin. Haksızlık ediliyor. Aziz Yıldırım’ı bu yolda yalnız bırakmayacağız” dedi.

        Daha sonra şubeye gelen başkan Aziz Yıldırım çalışanlar ve üyelerle bir araya gelip sohbet etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ