Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Rıdvan Dilmen'den derbi için şok tahmin... - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray-Beşiktaş derbisi sonrasında Rıdvan Dilmen, NTVSPOR'da %100 Futbol'da mücadeleyi değerlendirdi. Dilmen devre arasında da o isme korkak dedi.

        İşte Rıdvan Dilmen'in o açıklamaları...

        "Galatasaray bu maça çıkmadan önce ben de bir kaleci var ahtapot gibi yemiyor. Şamiyon oalcaksan atanın ve tutanın iyi olacak. Atanı var mı Galatasaray'ın? Sneijder atıyor Burak atıyor. Tutanı varmı ? Tutanı değil başka bir şey... 6 maçtır gol yemiyor 8 gol atıp 18 puan alıyor bu büyük başarı... 3 maçı 2-0 3 maçı 1-0 kazanarak şampiyonluk yarışında önemli bir virajı aldı. Sadece şampiyonluğun 'N' si kaldı. Yarın belki burada Galatasaray'ın kutlamasını yapacağız. Beşiktaş ilginç bir takımla çıktı. Yasin kendi şutunda golü buldu. Sneijder de ceza sahası dışndan vurdu. Muslera, Demba Ba'nın şutunu ve Tolgay'ın şutunu çıkarttı. Muslera adeta bu sezona damgasını vurdu. Sarı-kırmızılılar iyi futbol oynamıyor. Kaleci 5-6 tane top çıkartıyor yani... Hakan Balta bugün çok iyi oynadı geçen hafta da Semih çok önemli 3 gol öncesi hamle yapmıştı. Galatasaray'ın olağanüstü bir kadrosu yok ama havaya girince bir değişik oynuyorlar.

        Beşiktaş takımı oyunun tamamına yakın bölümü onlarad ama etkili olamadılar. Sivok'un Umut'a yüklemesi net kırmızı kart, penaltı olmalıydı.

        "Hamza hoca geçen hafta Emre'yi o hareketinden dolayı kesti.Yarın F.Bahçe kazanırsa haftaya Burak'ı Rize'ye götürmeyecek mi?"

        Kerim Frei biraz korkak hazır değil bir kaç yıla daha ihtiyacı var. İkinci yarıda Bilic, Oğuzhan ve Mustafa-Cenk ikilisinden birini oyuna sokacak."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ