Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın kasası dolacak - Galatasaray Haberleri

        4 . yıldızı takan G.Saray, hem şampiyonluktan hem Şampiyonlar Ligi’nden hem de GS Store’dan önemli bir gelir elde edecek. Bitime 1 hafta kala şampiyon olan G.Saray, 8 milyon Euro’dan 12 milyon Euro’ya çıkan Devler Ligi ayak bastı parasını kasasına koyacak.

        Aslan, F.Bahçe gruplara kalamaz ve tek başına Devler Ligi’nde Türkiye’yi temsil ederse yayın haklarıyla birlikte toplamda 35 milyon Euro’ya yakın bir gelire ulaşacak. Süper Lig’i zirvede bitiren SarıKırmızılılar, şampiyonluk primi olarak da kasasına ekstra 15 milyon TL’yi koyacak.

        GS STORE PARA BASACAK

        G.Saray’ın yeni başkanı Dursun Özbek, kulübün resmi ürünlerini satan G.Saray Store’un gelirlerini yükseltmek için düğmeye basacak. Özbek 4. yıldız konseptiyle çıkartılacak şampiyonluk ürünleriyle ve formalarla GS Store gelirlerini katlayacak.

        YÖNETİM ‘OH’ ÇEKECEK

        Mali sıkıntılar nedeniyle zor dönemden geçen G.Saray, bu kazançlarla rahat nefes alacak. Devler Ligi, Avrupa’dan naklen yayın geliri, şampiyonluk primi, GS Store gelirleri ve forma satışlarıyla yönetim yaklaşık 200 milyon TL gelir hedefliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ