Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'a transferde yıldız yağmuru - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'ın transferdeki bir numaralı hedefi Kevin-Prince Boateng. Ganalı oyuncuyla senelik 1.5 milyon Euro’ya el sıkışan Cim Bom'un, kulübü Schalke 04’e de 3.5 milyon Euro bonservis bedeli önerdiği öğrenildi. (Fanatik)

        2

        Sarı-Kırmızılılar’ın savunmaya yapacağı ilk takviye Fernando Muslera’nın Uruguay Milli Takımı’ndan arkadaşı Maxi Pereira olacak. Benfica’yla sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan deneyimli sağ bek için Galatasaray, senelik 1.5 milyon Euro'dan 3 yıllık kontrat önerecek. (Fanatik)

        3

        Stoper bölgesini de güçlendirmek isteyen Galatasaray, Bursaspor'dan Serdar Aziz'i gözüne kestirdi. Menajerler vasıtasıyla görüşmelerde bulunan sarı-kırmızılılar, transferi gerçekleştirmek üzere bazı oyuncularını takasta kullanmayı düşündüğü de gelen haberler arasında. (Fanatik)

        4

        Devler Ligi'nde başarı isteyen Galatasaray'ın çiçeği burnunda başkanı Dursun Özbek, ilk olarak Napoli'nin yıldızı Gonzalo Higuain'i gözüne kestirdi. Sözleşmesi 2018'de bitecek olmasına rağmen Napoli'den ayrılmaya hazırlanan Arjantinli golcü için Dursun Özbek'in 20 milyon euro'yu gözden çıkardığı sızan bilgiler arasında. (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ