Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu, Sevilla'nın yıldız orta saha oyuncusu M'Bia ile görüştüklerini belirtti - Trabzonspor Haberleri

        Süleyman Hurma’yı sportif direktörlük görevine getiren Trabzonspor, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Kayserispor’dan kaleci Hakan Arıkan, Alper Uludağ ve Okay Yokuşlu ile anlaşma sağlayan Bordo-Mavililer, UEFA Avrupa Ligi’ni kazanan İspanyol devi Sevillla’nın tecrübeli ön liberosu Stephane Mbia’yı da yakın markaja aldı. Hurma’nın girişimleri sonucu dün özel uçakla Trabzon’a gelen ve yapım aşamasında Akyazı Stadı’nı gezen 29 yaşındaki Kamerunlu yıldız, daha sonra İstanbul’a döndü. Teknik direktör Ersun Yanal’ın da onay verdiği Mbia, bu sezon La Liga ve Avrupa Ligi’nde toplam 36 maçta forma giydi, 7 gol atıp 2 de asist yaptı.

        HACIOSMANOĞLU: NETLEŞEN BİR DURUMU YOK

        Akşam saatlerinde Trabzon'a gelen ve görüşmeler sonrasında şehirden ayrılan Stéphane M'bia hakkında konuşan Trabzonspor Kulübü Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Çok sayıda isimle görüştüğümüz gibi M'bia ile de görüşme yaptık. Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda şartlarımızı sunduk. Henüz netleşen bir transfer yok." Şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ