Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Şampiyonlar Ligi finalinde Barcelona-Juventus maçını yötecek olan Cüneyt Çakır, UEFA'ya konuştu - Futbol Haberleri

        Barcelona ve Juventus arasında oynanacak olan UEFA finalinin hakemi Cüneyt Çakır, UEFA'nın resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

        Çakır, kendisi ve Türk hakemliği için çok özel bir akşamın yaşanacağını ifade ederken, "Şampiyonlar Ligi müziğini duymayı ve sadece o anın tadını çıkarmayı bekliyorum." dedi. Çakır, "UEFA tarafından arandım ve ben ve ekibimin final için seçildiğini öğrendiğim de unutulmaz bir andı. İnanılmaz memnun oldum. Ekibimi, ailemi, tüm hakem hocalarımı ve bugünlere gelmemi sağlayanları düşündüm." diyerek yaşadığı mutluluğu anlattı.

        38 yaşındaki Türk hakem küçükken futbolcu olmak istediğini ancak kendisi gibi hakem olan babası Serdar Çakır sayesinde hakemliğe ilgi duyduğunu anlattı. Çakır ayrıca final maçına özel bir hazırlık yapmadıklarını, diğer maçlara hazırlandıkları gibi çalışma sergilediklerini ifade ederken, "Her zaman en iyisini yapmak için hazırlanıyoruz. Tabii ki bu bir final, özel bir gün ancak biz her zamanki disiplinimizle çalışıyoruz" dedi.

        Çakır, son olarak Şampiyonlar Ligi finalini "Avrupa futbolunun festivali" ifadeleri ile sözlerini tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ