Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray "Hak ederek kazandık" - Galatasaray Haberleri

        Skibbe, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, takımın bugünkü koşu ve mücadelesinden çok memnun olduğunu dile getirerek, ''Ayrıca, maçta 25 ve 30. dakikadan sonra da oyun olarak memnun olmaya başladım. Zaman geçtikçe oyunun hakimi olmayı başardık. İkinci devre başladıktan 60. dakikaya kadar oyunu koparacak çok pozisyonumuz vardı. Bunu başaramadığımızda da rakibimiz 2-3 çok iyi pozisyon elde etti. 1-1'lik beraberliği yakalayabilirlerdi. Biz, hak ederek bu maçı kazandık ve liderle maçtan önceki aramızdaki mesafeyi daraltabildik'' diye konuştu.

        Maçta meydana gelen sakatlıkların uzun sürmemesi temennisinde bulunan Skibbe, ''İnşallah milli takımlardan oyuncularımız sağlıklı döner. Öyle olursa haftaya rakiplerle aramızdaki puan farkını azaltabiliriz'' ifadesini kullandı.

        Skibbe, Mehmet Topal'ın sakatlığının nüksettiğini belirtirken, Arda'nın da yoğun maç temposunun kurbanı olduğunu söyledi. Skibbe, ''Arda, yoğun temponun bedelini ödüyor. Çok yoruldu, o da her maçta oynamak durumda. Bu yaşadıkları her maç oynamak zorunda olmasının bedeliydi. Yorgunluktan dolayı olduğunu tahmin ediyorum'' şeklinde konuştu.

        Antrenör Burak Dilmen ise Arda'nın oyundan çıkmadan 2 dakika önce kendisini iyi hissetmediğini söylediğini belirterek, ''Nasılsın diye sorduğumda, bir an dinlendi. Biz, Mehmet Topal'ı çağırdık değiştirmek için. Ama o sırada (iyiyim) dedi ve oyuna devam etti'' dedi.

        -''İKİ PERDELİ OYUN OLDU''-

        İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise maçın kendileri açısından iki perdeli bir oyun şeklinde geçtiğini söyledi.

        İlk yarıda cesaretsiz, inanmayan, kendi sahasında mahkum oynayan ama rakibe de fazla gol pozisyonu vermeyen bir takım hüviyetinde olduklarını belirten Avcı, ''İkinci yarı daha inanan, cesaretli olan, oyunu önde oynayan, iki üç pozisyona giren bir takım vardı. Oyunu döndürebilirdik. Yediğimiz ikinci gol kopma noktası oldu. Futbolcularımı oyununun bir bölümü için tebrik ediyorum. Galatasaray'ı da aldığı galibiyet nedeniyle kutluyorum'' şeklinde konuştu.

        Abdullah Avcı, maçtan sonra Arda'nın rahatsızlığını duyduğunu ifade ederek, ''geçmiş olsun'' dileğinde bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ