Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Kayseri kalesi geçit vermiyor! - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Ligin başarılı ekiplerinden Kayserispor, 11 haftada rakip fileleri 11 kez havalandırırken, kalesinde 6 gol gördü. 11 haftada 18 puan toplayan sarı-kırmızılı ekip, 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

        Ligin en az gol yiyen takımı olan Kayserispor'un bu unvanı almasında, kaleci Souleymanou ile defans oyuncuları etkin rol oynadı. Daha önce Çaykur Rizespor ve Denizlispor'da oynayan tecrübeli kaleci, Türkiye'de Süper Lig'de 178, Türkiye Kupası'nda 15 ve Süper Kupa'da 1 maçta forma giydi. Sezon başında Kayserispor'a transfer olan Souleymanou, bu sezon ligde Bursaspor, Fenerbahçe, Ankaragücü ve Denizlispor'dan 1'er, Ankaraspor'dan 2 gol yedi.

        Kayserispor'un az gol yemesinde defans oyuncularının başarısı da etkili oldu. Sarı-kırmızılı ekibin vazgeçilmez defans oyuncularından Ali Turan, bu sezonki 11 lig maçının 10'unda ve 3 Fortis Türkiye Kupası maçında forma giydi. Kayserispor'un bir diğer başarılı defans oyuncusu Paraguaylı Toledo da bu sezon 9 lig maçı ve 2 Fortis Türkiye Kupası maçında takımının savunmasında görev aldı.

        Kayserispor'un savunma oyuncularından Aydın'ın sakatlanmasından sonra genç transferler defansta forma giymeye başladı. Eren ve Durmuş, takımlarının az gol yemesinde etkili isimler oldu. A.A.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ