Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe’de Pereira kanunları - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR

        Fenerbahçe'de teknik direktör Vitor Pereira bu kez ılımlı tarafını gösterdi.

        2

        Portekizli hoca, önceki gün oyuncularına “Sakat olan herkes idman sahasına gelerek bana durumunu anlatacak yoksa affetmem” diyerek sert yüzünü göstermişti.

        3

        Pereira dün de “Ben sizlerin gözlerinin içine bakarak konuşurum. Samimi diyaloglar kurulmasını isterim. İşler iyi giderken de kötü giderken de samimi bir şekilde konuşabilmeliyiz. Sorunu olan bana gelsin” ifadelerini kullandı.

        4

        Fenerbahçe’nin Topuk Yaylası günleri başladı... İlk idmanını dün sabah gerçekleştiren Sarı-Lacivertliler’de Vitor Pereira rüzgarı esti.

        5

        Bel ağrısı şikayetiyle sabah antrenmanına katılmayan Emmanuel Emenike’yi odasından takımın idman yaptığı sahaya çağırtan Portekizli teknik adam, Nijeryalı’dan durumu hakkında bilgi aldı.

        6

        Pereira’nın daha sonra takıma şu sözlerle seslendi:
        "Artık sakatlığı olan her oyuncu, eğer yürüyebiliyorsa, idman sahasına gelerek bilgi verecek. Ufak tefek sakatlıklar yüzünden idmandan kaçmaya çalışanları affetmem."

        7

        "Kimsenin ismi önemli değil. Benim için önemli olan antrenmanda bir oyuncunun nasıl performans gösterdiği. Çalışmayan kim olursa olsun forma yüzü göremez"

        8

        Öte yandan antrenmanlarda çalışma sırasında geride kalan oyunculara şınav cezası veren Portekizli teknik adam, idman boyunca “Competition!! Competition (Rekabet)” sesleriyle Topuk Yaylası’nı çınlattı.

        9

        Daha önce de "Çalışmayana forma yok" diyen Portekizli teknik adam istediklerini tek tek sıraladı.