Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Brezilya karşısında Paraguay'a turu getiren Gonzalez, kutlamalar sırasında kalp krizi geçiren amcasının ölümüyle adeta yıkıldı - Futbol Haberleri

        Aslında her şey rüya gibiydi Paraguay ve Derlis Gonzalez için... Copa America çeyrek finalinde Brezilya karşısında 1-0 geriye düşen takımını penaltıdan attığı golle 1-1’lik beraberliğe taşımıştı Basel’li yıldız... Ardından maç penaltılara kaldı, Brezilya’da Everton Riberio ve Douglas Costa’nın, Paraguay’da Santa Cruz’un gole çeviremediği atışların ardından 4. penaltı için Gonzalez yeniden beyaz noktaya geldi. Topu ağlarla buluşturdu, penaltı atışlarını 4-3 kazanan Paraguay, Copa America’da yarı finale yükseldi ve ülkede adeta ‘bayram’ sevinci yaşandı.

        ‘NEDEN AMCA, NEDEN BUGÜN’

        Ancak 21 yaşındaki forvet Gonzalez için bu müthiş sevinç fazla sürmedi. Kutlamalarda genç golcünün amcası Irrazabal Manuel’in kalbi dayanamadı. Kalp krizi geçiren Manuel’in hayatını kaybettiği açıklandı. Twitter hesabından hüznünü dile getiren Paraguaylı golcü Gonzalez, “Neden bugün amca, neden? Bir kalp krizi sonrası beni bırakıp gidiyorsun. Sana çok büyük mutluluk ve keyif verdiğim için. İnanamıyorum” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ