Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün öne çıkan transfer iddiaları - Futbol Haberleri
        1

        Fernandao’nun Fenerbahçe’ye transferi ve Volkan'la Ozan için de girişimler olduğu biliniyor. Bu durum Bursalılar’ı fazlasıyla rahatsız ediyor, yönetim ise Fenerbahçe’nin bir yıldızını koparıp taraftarın gönlünü almak istiyor. Hedefteki isim kiralık olarak gittiği Birleşik Arap Emirlikleri’nde şampiyonluk yaşayan Miroslav Stoch. Eğer Pereira, Stoch’u takımında düşünmezse başarılı oyuncunun Bursa ihtimaline de sıcak baktığı gelen haberler arasında. (Fanatik)

        2

        F.Bahçe, transfer bombalarını seriye bağladı. Bursaspor'un genç yeteneği Ozan Tufan'ı bu hafta içinde açıklaması beklenen sarı-lacivertli ekip, Volkan Şen için de yoğun çaba harcıyor. Ozan'ın yakın çevresine "F.Bahçe ile anlaştım. İmzayı bekliyorum" dediği kaydedildi. (Fotomaç)

        3

        İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United’ın başına geçen Slaven Bilic sürpriz bir hamleye hazırlanıyor. Hırvat teknik adamın geçen sezonun devre arasında Beşiktaş’ın, Hamburg’dan transfer ettiği Tolgay Arslan’ı yeniden istediği savunuldu. (Fotomaç)

        4

        Galatasaray’ın hocası Hamzaoğlu, “Melo çevresine ‘gideceğim’ diyor. Bana böyle bir taleple gelmedi. Şu pozisyonda onu göndermeyiz. Önce iyi bir öneri ile gelmesi gerek” dedi. Hamzaoğlu, “Orta sahaya transfer hamlesi yapmamız için Melo’nun geleceği belli olmalı. Giderse başkasını monte edebilir ya da birini alabiliriz” ifadesini kullandı. (Hürriyet)

        5

        Emre ile yolların ayrılmasının ardından uzun süredir pazarlıkları süren Fredy Guarin transferinde sona gelindi. Inter'in 11 milyon Euro istediği Kolombiyalı orta saha için 8 milyon Euro'da direten sarı-lacivertliler, Milano ekibini istediği fiyata çekti. (Sabah)

        6

        Trabzonspor yönetiminin, sezon başında Spartak Moskova'dan 6 milyon Euro ödeyerek transfer ettiği Majeed Waris'e Fransa Ligi takımlarından Rennes talip oldu. Fransız ekibinin scout ekibi tarafından önerilen Waris için Rennes'in Trabzonspor'a 2.5 milyon Euro teklif ettiği bildirildi. (Sabah)

        7

        Fenerbahçe'de forvet için ismi Sportif Direktör Terraneo tarafından yalanlanmayan ve "Hedeflerimiz arasında" denen Robin Van Persie için çılgın bir teklif hazırlığı var. Sarı-Lacivertliler, Manchester United'ın bırakmaya hazır olduğu Hollandalı yıldıza 3 yıl için 13.5 milyon euro garanti para ve 5 milyon euro da imza parası teklif etmeye hazırlanıyor. (Akşam)

        8

        Rus basını Galatasaray'ın Zenit'te oynayan stoper Garay'ı transfer etmek için harekete geçtiğini yazdı. Gazeteler Arjantinli star için pazarlıkların sürdüğünü vurguladı. (Sporx)

        9

        Fenerbahçe, Adriano'nun temsilcileriyle bugün Almanya’da bir araya gelecek. Milan’ın da istediği yıldız futbolcuya imza parasıyla birlikte yıllık 5 milyon euroya varan son teklifini iletecek. Bonservis konusunda ise “Shakhtar ile sorununuzu siz çözün” denilecek. (Bugün)

        10

        Sky Italia’da yer alan habere göre Shakhtar Donetsk’ten Luiz Adriano’yu takipte olan Fenerbahçe, Ukrayna ekibinin bir diğer Brezilyalı futbolcusu Fernando’ya da göz koydu. Yıldız futbolcunun ise bu teklifi geri çevirdiği ve transfer olduğu takdirde sadece İtalya’ya gitmeyi düşündüğünü ilettiği ifade edildi. (Milliyet)

        11

        Galatasaray'da transfer çalışmalarında artık sona gelindi. Başkan Dursun Özbek, 5 Temmuz Avusturya kampına en az 2 transferi yetiştirmek isterken Podolski, Boateng, Klaas-Jun Huntelaar konusunda önemli adımlar atıldı. (Akşam)

        12

        Trabzonspor Yönetimi bonservisi elinde olan Milan'lı star Mexes için çalışmalarına hız verdi. İmza parasının yanı sıra yılda 2.7 milyon talep eden Fransız futbolcu olmazsa Serdar Taşçı, Douglas Franco ve Dante gündeme gelecek (Takvim)

        13

        Emre Belözoğlu, kulübün kendisine yaptığı geç tebligat sebebiyle birçok teklifi de kaçırdı. Sözleşmesi biten diğer oyuncuların aksine bir süredir yönetimle görüşme halinde olan ve büyük bir ihtimalle takımda kalacağına inanan tecrübeli oyuncunun bu yüzden kapısını çalan bir kulübü geri çevirdiği ortaya çıktı. (Milliyet)

        14

        Beşiktaş, Atınç Nukan için de Alman 2. Lig takımı Red Bull Leipzig ile 5.5 milyon Euro karşılığında el sıkıştı. Alman ekibi, genç savunmacıya ise 5 yıllık sözleşme önerdi. (Sabah)

        15

        Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, Hakan Arıkan ile ilgili bir sorun yaşayacaklarını düşünmediğini söyledi. Hurma, "Biz Kayserispor ile her konuda anlaşma sağladık. Sürekli Hakan Arıkan'ın kafasını karıştırmaya çalışıyorlar. Hakan ile bu hafta içersinde görüşüp anlaşma sağlayacağız. Bu konuda bir sorun olacağını düşünmüyoruz" diye konuştu. (Takvim)

        16

        Emre sözleşmesi bittiği için gönderildi. Ancak Volkan Demirel'in 2 yıl daha anlaşması var Üstelik 2.5 milyon euro'luk ücreti de fesihi zorlaştırıyor. Volkan'ın kiraya verilmesi düşünülüyor. Yabancı kaleci (Ospina olabilir) alınırsa Volkan'ın yurt dışına gitme ihtimali (Katar olabilir) yükselebilir. Bir hafta içinde bu belirsizliğin bitebileceği konuşuluyor. (Fotomaç)

        17

        Tuttosport gazetesi yaptığı haberde Fernando Llorente’nin Juventus’tan ayrılmaya yakın olduğunu yazdı. Fenerbahçe ve Liverpool’un ciddi bir şekilde çalışmalar yaptığı belirtildi. Her iki kulübün de birbirine benzer tekliflerde bulunduğu iddia edilirken, oyuncunun tam tersi biçimde İspanya’yı düşündüğü aktarıldı. (Skorer)

        18

        Daha önce anlaşma sağladığı Şener ve Fernandao'ya geçen hafta imza attıran Fenerbahçe, bu hafta da Portekizli yıldız Nani ile Kolombiyalı Ospina'yı kadrosuna katacak. Fener taraftarı sabırla bu transferleri bekliyor. (Takvim)

        19

        Brezilya'nın Estado De Sao Paulo gazetesi, Pato'nun transferini bitirdi! G.Saray'ın golcü oyuncu için Corinthians'a 7 milyon euro (24 milyon Brezilya reali) tutarında bir teklif yaptığını ve bu teklifin kabul edildiğini yazdı. (Fotomaç)

        20

        Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Juventus'tan Angelo Ogbonna için yarış halinde olduğu iddia edildi. Tutto Sport gazetesi, 27 yaşındaki stoper için Tottenham ve Valencia'nın yanı sıra Galatasaray ve Fenerbahçe'nin İtalyan ekibiyle resmi olarak temas kurduğunu ancak henüz parasal bir öneride bulunmadıklarını yazdı. Juventus, Ogbanna için 8 milyon euro ücret istiyor. (Fotomaç)

        21

        Emre Belözoğlu’nun ilk talibi İstanbul Başakşehir olmuştu. Milli takımda yıldız futbolcunun hocalığını yapan Başakşehir teknik patronu Abdullah Avcı, TRT Spor’da, “Emre tarzında oynayacak bir oyuncuya ihtiyacımız var. Emre takımımıza gelmek isterse seve seve kabul ederim” ifadelerini kullandı.

        22

        Emenike'ye sonunda Avrupa’dan talip çıktı. Pereira’nın eski takımı olan Yunan devi Olympiakos, Emenike için harekete geçti. Olympiakos’un Emenike için 5 milyon Euro’yu (15 milyon TL) gözden çıkarttığı öğrenildi. (Fanatik)

        23

        PAOK takımında forma giyen Arnavut asıllı Ergys Kace, Trabzonspor'un kendisini istediğini iddia etti. Lazio'nun kendisi gibi Arnavut olan sportif direktörü Igli Tare ile görüşme yaptığını açıklayan Kace, "Tare işe görüştüm. Bana saygı duyuyor. Ben de İtalya Ligi'nde oynamaya sıcak bakıyorum. Fakat benimle şu anda Udinese, Basel, Valencia ve Trabzonspor'da ilgileniyor" açıklamasında bulundu. (Fotospor)

        24

        Roma yönetimi, Çin'e gönderemediği Seydou Doumbia'yı Galatasaray'ı satarak büyük paralar kazanmak peşinde. Galatasaray'dan Doumbia için Roma'ya dolaylı yollardan giden tekliflerin bu hafta içinde resmi hale dönüşebileceği belirtildi. (Fotospor)

        25

        Sky Sports, Napoli'ye Miguel Britos için görüşmeye gelen Beşiktaşlı yöneticilerin Napoli'den Gökhan İnler'i de istediğini izleyenlerine duyurdu. Britos için Beşiktaş'ın dışında Bologna'nın da beklemede olduğu hatırlatıldı. (Fotospor)

        26

        Sky Italia, Bjarnasson'a imza attıran Torino'nun Albin Ekdal'dan vazgeçtiğini iddia etti. İsveçli oyuncu için Torino'yla da pazarlık halinde olan Cagliari'nin böylece elindeki bir kartı daha kaybettiği belirtildi. Fenerbahçe ve Fiorentina'nın talip olduğu Ekdal için 5 milyon Euro'luk fiyat belirleyen Cagliari'nin elindeki bu iki kartı kaybetmemek için fiyat konusunda esnek davranmak zorunda kalacağı hatırlatıldı. (Fotospor)

        27

        Eskişehirspor forması giyen Raheem Lawal, Galatasaray'dan transfer teklifi aldığını açıkladı. Genç oyuncu, Galatasaray'dan aldığı teklifin yanı sıra Roma'nın da kendisine bir teklifi olduğunu duyurdu. Yönetimin kendisi için yaptığı görüşmeleri beklediğini hangi takımla anlaşma olursa o takımda oyanayacağını açıkladı. (Fotospor)

        28

        Arjantin'den Estudiantes ve Independiente'nin istediği Jose Sosa, Ortadoğu kulüplerinin de radarına girdi. Tecrübeli 10 numaraya Katar Ligi'nden 5 milyon Euro'luk teklif geldiği öğrenildi. Bu gelişme üzerine yönetimin fikrini sorduğu Sosa, "Kalmak istiyorum" deyince Katar kulübüyle pazarlık masasına oturmaktan vazgeçildi. (Sabah)

        29

        Emre'den sonra Diego krizi patladı. 10 numara, Pereira'nın 4-4-2'sinin kurbanı olacağını düşünüyor. Sezona çok durgun başlayan Diego'nun, "Bu hocanın sistemi belli, ben nerede oynarım ki! Bu takımda bana yer yok" diye dert yandığı belirtiliyor. Sambacı, sezon başlamadan Fenerbahçe'den kopabilir. (Akşam)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ