Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Sarı-Lacivertli kulübün davet ettiği golcü oyuncunun menajeri Cornelis Jacobus VOS bugün saat 10.00’da Başkan Aziz Yıldırım ile görüşecek. - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        Transfer döneminin en hareketli takımı Fenerbahçe’de taraftarı mest edecek gelişmeler yaşanıyor...

        2

        Şener, Fernandao, Kjaer derken Nani bombasını patlatan Sarı- Lacivertli yönetim en büyük bombasını ise Robin van Persie ile patlatmaya hazırlanıyor.

        3

        Başkan Aziz Yıldırım’ın isteği doğrultusunda temaslara başlayan Fenerbahçeli kurmayların davet ettikleri Hollandalı oyuncunun menajeri Cornelis Jacobus VOS, dün İstanbul’a geldi. Kalamış Wyndham otele geçen Jacobus VOS’un bugün kulübe gideceği öğrenildi.

        4

        NANİ TRANSFERİ GİBİ
        Kulüp binasında saat 10.00’da Başkan Aziz Yıldırım ve bazı yöneticilerle bir araya gelecek olan Van Persie’nin menajeri, Sarı-Lacivertliler’le masaya oturacak.

        5

        Manchester United ile olan sözleşmesi hala devam eden ve ciddi bir maliyeti olan Hollandalı golcü için teklifini sunacak olan yönetim, orta yol bulunması halinde İngiliz kulübü ile temaslara başlayacak.

        6

        Daha önce de Nani’nin menajerini İstanbul’a getirip transferi bitiren Fenerbahçe yönetimi, Robin van Persie transferini de mutlu bir şekilde sonlandırmak istiyor.

        7

        İNGİLİZLER 10 MİLYON POUND'DAN KURTULMAK İSTİYOR
        Manchester United ile yaptığı sözleşme gereği 4 sezon boyunca takımdan ayrılmaması halinde ‘10 milyon Pound sadakat bonusu’ kazanacak olan Robin van Persie, bir yıl daha takımda kalırsa bu parayı cebine indirecek.

        8

        Ancak 10 milyon Pound’u ödemek istemeyen Manchester United yönetimi, yıldız oyuncuya “Gelen teklifleri değerlendir. Senin için bize ödenecek olan bonservis ücretini biz sana verelim” teklifini yaptı.

        9

        FENERBAHÇE-MANCHESTER HATTI
        Nani ile her konuda anlaşan ve işi sadece resmi açıklamaya bırakan Fenerbahçe, Robin van Persie’yi de transfer etmesi halinde Manchester United’dan iki ismi bir sezonda kadrosuna katmış olacak.

        10

        Geçen sezon Sporting Lizbon’da kiralık oynayan Nani ile Van Persie daha önceki iki sezon birlikte forma giymişlerdi.

        11

        DiRK KUYT VE HOOiJDONK MARKAJDA
        Fenerbahçe’nin iki eski futbolcusu Van Hooijdonk ile Dirk Kuyt, Van Persie’yi ikna etmeye çalışıyor. Sarı- Lacivertli kulübü öven ve orada çok mutlu günler geçireceğini Hollandalı golcüye söyleyen ikili, transferin olumlu bitmesi için ellerinden geleni yapıyorlar.

        12

        GOL UNUTULUR MU!
        Kariyerinde birbirinden şık gollere imza atan Robin van Persie’nin; Hollanda Milli Takımı ile geçtiğimiz yıl Dünya Kupası’nda attığı gol hala hafızalarda.

        13

        Hollanda’nın, İspanya’yı 5-1 yendiği maçta uçarak harika bir kafa golü atan yıldız oyuncunun özellikle kafa vuruşundaki vücut pozisyonu şaşkınlık yaratmıştı.

        14

        BEŞİKTAŞ’TAN 4.5 MILYON EURO
        Robin Van Persie, Beşiktaş’ın da radarında. Siyah-Beyazlı yöneticilerin Hollanda’da yıldız oyuncunun menajeriyle görüştüğü ortaya çıktı.

        15

        3 yıllık bir sözleşme önerilen Van Persie’ye sezonluk 4.5 milyon Euro artı 2 milyon Euro da imza parası teklif edildiği belirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ