Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yeni transferleri Josef de Souza, Fabiano Ribeiro ve Abdoulaye Ba İstanbul'a geldi - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin yeni transferleri İstanbul'a geldi. Porto'dan kiralık olarak anlaşmaya varılan kaleci Fabiano Ribeiro ile stoper Abdoulaye Ba ve Sao Paolo'dan transfer edilen Josef de Souza, sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atacak.

        Fenerbahçe Kulübü; Fabiano Ribeiro, Josef De Souza ve Abdoulaye Ba'nın imza töreninin yarın saat 14:30’da yapılacağını açıkladı.

        Atatürk Havalimanı'nda FBTV'ye konuşan futbolcuların ilk açıklamaları şöyle:

        JOSEF DE SOUZA: "TEKLİF GELİNCE ALEX'İ ARADIM"

        "Fenerbahçe'nin teklifini duyduğum ve Sao Paulo teklifi kabul ettiğini duyunca Türkiye'yle ilgili araştırmalar yaptım. Teklif gelince Alex'i aradım. Bana inanılmaz olumlu bilgiler verdi. Onun fikirlerinden sonra görüşlerim netleşti."

        FABİANO RİBEİRO: "PEREİRA HARİKA BİR HOCA"

        "Çok büyük bir kulübe geldiğimin ve hedeflerinin ne olduğunun farkındayım. Kariyerimde yukarıya doğru bir adım attım. Sorumluluklarımın bilincinde olacağım. Hep elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Vitor Pereira harika bir hoca. Bana çok şey kattı. Onunla tekrar çalışacak olmaktan dolayı çok mutluyum."

        ABDOULAYE BA: "FENERBAHÇE ADIYLA TARİH OLMUŞ BİR TAKIM"

        "Sow gibi Alves gibi arkadaşlarımla yeniden buluşuyorum. Şimdiden kendimi evimde hissediyorum. Nereye geldiğimin farkındayım... Fenerbahçe'nin Avrupa'da oynadığı maçları izledim, oradan tanıyorum. Fenerbahçe adıyla tarih olmuş bir takım."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ