Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş kimleri transfer edecek? - Beşiktaş Haberleri
        1

        Dusko Tosic ve Andreas Beck’i resmen renklerine bağlayan Beşiktaş’ta, stoper ve sol açık transferinde de hareketli günler başladı.

        2

        Ukraynalı sol kanat oyuncusu Konoplyanka’nın, İspanyol ekibi Sevilla ile anlaşmasının ardından rotasını alternatif isimlere çeviren siyah-beyazlılar, Dinamo Moskova forması giyen Dszudzsak için gaza bastı.

        3

        Rusya’ya giden Başkan Fikret Orman, Dzsudzsak’ın yanı sıra yine Dinamo Moskova’da top koşturan Brezilyalı stoper Douglas’ın bonservisi için resmi girişinde bulundu.

        4

        Avrupalı kulüplerden transfer teklifleri alan Ersan Gülüm, Pedro Franco ve Milosevic’den biriyle daha yollarını ayırma ihtimali bulunan Kartal’ın, iki yabancı stoperle savunmasını güçlendirmek istediği vurgulandı.

        5

        Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray’ın yaptığı son transferlerle yeni sezonda rekabetin çok daha çetin geçeceğini düşünen siyah-beyazlı yönetim, Rhodolfo ve Douglas ile birlikte sol açık Balazs Dzsudzsak’ı aynı anda kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.

        6

        Forvet transferi konusunda fazla aceleci davranmayan siyah-beyazlılar, sol açık Dzsudzsak’ın transferine öncelik verecek. Dinamo Moskova ile sözleşmesi 6 ay sonra bitecek olan Macar futbolcunun transferinde ciddi bir sorun bulunmadığı ifade edidi.