Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'dan Cavanda atağı - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | HALUK AYYILDIZ

        İtalyan ekibi Trabzon’dan 2 milyon Euro talep ederken, görüşmeler olumlu gidiyor Geçen sezona oranla bu transfer döneminde suskun kalan Trabzon, sağ bek arayışlarını tüm hızıyla sürdürüyor. Jose Bosingwa’nın uzun süre sahalarda uzak kalacak olması nedeniyle bu mevkide boşluğu doldurmak isteyen Fırtına, ilk olarak Milan’lı Mexes ile temasa geçmişti. Hem stoper hem de sağ bek oynayabilen 31 yaşındaki oyuncu, 3 milyon Euro imza parası istemiş ancak Fırtına, en fazla 1 milyon 800 bin Euro verebileceğini bildirmişti. Ancak bu paraya Trabzon’a gelemeyeceğini belirten Mexes, kulübü Milan’la 1 sezon daha anlaşma sağladı.

        İNDİRİM TALEP EDİLDİ

        İtalyan ekibinin, Fransız stoperle sözleşme uzattığını resmi siteden açıklamasının ardından Trabzonspor, alternatifleri masaya yatırdı. Listenin başında ise bir diğer Çizme temsilcisi Lazio’da oynayan Cavanda yer aldı... 25 yaşındaki Angola asıllı Belçikalı sağ bek Cavanda için Lazio ile temasa geçen Bordo-Mavililer, 2 milyon Euro’luk bonservis bedeli ile karşılaştı. Ancak ekonomik olarak temkinli adımlar atan yönetim, Lazio’dan bu rakamı 1 milyon 250 bin Euro’ya çekmesini istedi.

        SON ADAY FERNANDO

        Şota’nın da kesinlikle takviye istediği sağ bek mevki mutlaka bir isim almak isteyen yönetim, bu bölge için 3. adayını da belirledi. Trabzon’un İspanya’nın Malaga takımında forma giyen 28 yaşındaki sağ bek ve ön libero da oynayabilen Fernando Tissone için girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Fernando’nun Malaga ile 1 sezonluk sözleşmesi kaldı...

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ