Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ta transfer çalışmaları - Beşiktaş Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR / Kartal YİĞİT
        Porto’da hocasıyla yaşadığı sıkıntı sonrası sürpriz bir şekilde Beşiktaş’ın gündemine gelen Portekizli konusunda işlem tamam. 1.2 milyon Euro karşılığında Porto’dan bonservisi alınan 31 yaşındaki kanat oyuncusu, yıllık 1.6 milyon Euro’dan iki senelik sözleşme imzaladı.

        2

        Q7’nin yarın İstanbul’a gelmesi ve taraftarın kendisini büyük coşkusuyla karşılanması bekleniyor. Süper yıldız, Beşiktaş’taki ilk döneminde İnönü’de 21 bin kişinin tezahüratları arasında imza atmıştı.

        3

        TÖRE FORMAYI VERECEK Mİ?
        Quaresma’nın transferi, Beşiktaş’ta farklı bir soruyu da gündeme getirdi.

        4

        Siyah- Beyazlı ekipte daha önce 7 numarayı giymek isteyen Quaresma, 2010 yılında o dönem Beşiktaş’ta forma giyen Rıdvan Şimşek’in rızasıyla bu formayı sırtına geçirmiş, Q7 lakabıyla yola devam etmişti.

        5

        Beşiktaş’ta bu kez 7 numarayı takımın önemli kozlarıdan Gökhan Töre taşıyor. Quaresma’nın yeniden 7 numarayı istemesi halinde Töre’nin bunu kabul edip etmeyeceği merak konusu.

        6

        ÖNCE VEDA SONRA MERHABA
        Siyah-Beyazlılar, Ricardo Quaresma’nın ardından stoperini İstanbul’a getirecek. Brezilya ekibi Gremio’dan 3.5 milyon Euro karşılığında bonservisi alınan, kendisiyle de yıllık 2 milyon Euro’dan 3 yıllık anlaşma sağlanan Rhodolfo, salı günü İstanbul’da olacak.

        7

        Bu gece 00.30’da başlayacak Flamengo maçı, aynı zamanda 28 yaşındaki oyuncunun Gremio’ya veda partisi olacak. İstanbul’da sağlık kontrolü ve imza töreni sonrası Rhodolfo, Kartal’ın Avusturya kampındaki yerini alacak.

        8

        2 MİLYON EURO RÖTARI
        Demba Ba’nın ardından Beşiktaş’ın yeni santrforu olacak Mario Gomez konusunda da hiçbir sorun yok. Oyuncunun önümüzdeki yılki alacaklarına karşılık bonservisini almasıyla eli güçlenen Kartal, Gomez’le de yıllık 5.5 milyon Euro’ya el sıkıştı.

        9

        İmza aşamasına gelen transferde tek sıkıntı ise Gomez’in geçen yıldan kalan 2 milyon Euro’luk alacağı.

        10

        Beşiktaş’a imza atması halinde Fiorentina’dan bu rakamı tahsil etmesinin zor hale geleceğini belirten Alman golcü, “Türkiye’ye birçok yıldız geldi. Beşiktaş’ta oynamayı ve bu rekabete katılmayı ben de çok istiyorum. Sizden ricam, Fiorentina’dan bu parayı alana kadar zaman vermeniz” dedi.

        11

        Beşiktaş’ın hafta sonuna kadar Gomez’i de İstanbul’a indirmesi bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ