Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün öne çıkan transfer iddiaları - Futbol Haberleri
        1

        Beşiktaş’ta Quaresma'nın adı gündeme ilk geldiğinde, geçmiş dönemdeki disiplinsizlikleri kimi yöneticileri endişelendirdi. Duruma el koyan teknik direktör Şenol Güneş, “O işi bana bırakın. Siz oyuncuyu getirin, ben onu oynatırım” diyerek transferin önünü açtı. (Bugün)

        2

        Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Dany'nin performansından memnun kalmadı ve takımdan kesti. Böylece, bir yabancı stoper takviyesi kesinleşti. (Milliyet)

        3

        Galatasaray'a Manchester United'ın 25 yaşındaki oyuncusu Rafael önerildi. Yönetici Tanman, "Şu anda sağ bek düşünmüyoruz" diyerek teklifi geri çevirdi. Bu bölgeye transfer rafa kalkarken iş sözleşmesi yenilenen Sabri'ye düştü. Kampta yıldızını parlatan Tarık da kararda etkili oldu. (Bugün)

        4

        Trabzonspor' da Waris'in durumu tartışılırken Bordo- Mavili yönetim son olarak Waris için Fransız kulübü Rennes'in yaptığı 4 milyon Euroluk teklifi kabul etmedi. Bordo-Mavili yönetim 6 milyon Euro talep etti. (Takvim)

        5

        Orta sahaya takviye yapmak isteyen Galatasaray, Arsenal'in kapısını çaldı. Bir yıl sözleşmesi kalan Fransız için, menajer Ergün İngiltere'nin yolunu tutacak. Flamini'ye sezon başına 2.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme teklif edilecek. (Sabah)

        6

        Kulübü Olympiakos'un Mainz'dan kaleci Kapino ile üç senelik sözleşme imzalaması Loria'nın gelme ihtimalini kuvvetlendirdi. Hurma, "Büyük ihtimalle Loria'yı alacağız diyerek" müjde verdi (Fotomaç)

        7

        Teknik direktör Pereira'nın beğenisini kazanan ve sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Mehmet Topal için Fenerbahçe yönetimi erken davranacak, 3 yıllık kontrat uzatacak (Takvim)

        8

        N’Doye ile de prensip anlaşması yaptıklarını ve kendilerinden haber beklediğini Mario Gomez'e söyleyen Beşiktaş yönetimi, “Elini çabuk tutmalısın. Yoksa onunla sözleşme imzalamak zorunda kalacağız” diyerek Alman futbolcuyu sıkıştırdı. (Milliyet)

        9

        Gervinho'ya resmi teklif yapan Galatasaray, bir dönem uzun süre peşinden koştuğu İsviçreli yıldız Xherdan Shaqiri'ye de talip oldu. Yönetim yüksek maliyet nedeniyle kiralama formülü üzerinde duruyor (Takvim)

        10

        Trabzonspor, Alman ekibinde istediği şansı bulamayan 31 yaşındaki Dante'nin transferi için kolları sıvadı. Teknik direktör Şota'nın çok istediği Dante için kesenin ağzı açılacak. Geçtiğimiz sezon Bayern Münih'te aradığı şansı bulamayan ve devamlı oynayabileceği bir takıma gitmek isteyen Dante'ye, 2 milyon Euro garanti ve maç başı ücret önerecek olan bordo-mavililerin, bonservisi için de 7 milyon Euro'yu gözden çıkardığı ifade edildi. (Sabah)

        11

        Şili'nin Las Ultimas Noticias gazetesi, Brezilya'nın Internacional takımında forma giyen Charles Aránguiz için Fenerbahçe'nin devreye girdiğini iddia etti. Chelsea'nin Internacional'le Aranguiz için anlaştığı iddialarının ortaya atıldığı ortamda sözleşme imzalanmamasının arkasında Fenerbahçe olduğu iddia edildi. Chelsea'nin 8 milyon Sterlin'e Internacional'ı ikna ettiği ama Fenerbahçe'nin Aranguiz için de 12 milyon Euro'yu ödemeyi taahhüt ettiğini yazdı. (Fotospor)

        12

        Barcelona'da Arda'nın Ocak ayına kadar kiralanması gündeme geldi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, "Arda'ya 5, Barca'ya 3 milyon Euro"önerecek... Kararı ise yeni seçilen Barcelona Başkanı" verecek. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Sportif Direktör Terraneo vasıtasıyla pazartesi günü İspanyol kulübü ile temasa geçecek. Duruma göre Yıldırım'ın da İspanya'ya gidebileceği belirlendi. (Takvim)

        13

        Fenerbahçe'nin transfer listesinin ilk sırasındaki isim olan Luka Milivojevic, “Olympiakos ile Fenerbahçe anlaşma sağlarsa, benim açımdan hiçbir sorun olmaz. Pereira harika biri. Onunla tekrar çalışmayı elbette isterim. Ayrıca Fenerbahçe, Avrupa’nın en büyük kulüplerinden biri. Van Persie ve Nani gibi iki yıldızı transfer etmek müthiş bir iş. Böyle bir takımın içinde olup, oynamayı kim istemez!” dedi. (Fanatik)

        14

        Sarı-Kırmızılılar, Al-Jazira'ya gitmek istemeyen Gervinho için kulübü Roma ile temasa geçti. Bonservisi yüksek olan oyuncu için kiralık formülü devreye sokuldu. İtalyan ekibinin, cevabı bekleniyor. Eğer İtalyanlar, bu teklife sıcak bakarsa, Gervinho’nun da Cim Bom’a gelebilme ihtimali oldukça yüksek gözüküyor. (Fanatik)

        15

        Siyah Beyazlılar'ın Tolgay Arslan'dan gelen haberler sonrası planları alt üst oldu. Henüz Veli Kavlak'ın da durumunun netleşmemesi üzerine yönetim orta sahaya takviye yapmaya karar verdi. Yönetimin geçen sezon Süper Lig'de başarılı bir görüntü sergileyen Eskişehirspor forması giyen 25 yaşındaki Raheem Lawal'e teklif götürmeye hazırlandığı öğrenildi. (Fanatik)

        16

        Sportif direktör Süleyman Hurma ile durum değerlendirmesi yapan teknik direktör Şota mutlaka bir savunma oyuncusu istedi. Türkiye pazarına hiç yabancı olmayan Serdar Taşçı için de Bordo-Mavili kulüp devreye girdi.

        17

        Fenerbahçe, Vitoria Guimaraes'i konuk ederken, rakip takımın Ganalı orta sahası Bernard Mensah herkesi kendisine hayran bıraktı. Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira'nın da gözünden kaçmayan 20 yaşındaki Ganalı oyuncu için Portekizli teknik adamın Terraneo ile yaptığı görüşmede, "Aradığımız adamı bulduk. Çok yönlü bir oyuncu. Hem de geleceğe yatırım. Transferini gerçekleştirebilirsek büyük iş başarmış oluruz" dediği bildirildi. (Fotospor)

        18

        İtalyan La Gazzetta Dello Sport, Milan'ın takıma dönmeye hazır olan Zlatan Ibrahimovic'in işini bitirmek için PSG'den yeşil ışık beklediğini yazdı. Zlatan için büyük Türk şirketlerinin Galatasaray'a yardıma hazır olmasının Milan'ın önündeki en büyük engel olduğu ama İsveçli oyuncunun Milano'da yaşamak istemesinin avantaj olduğu belirtildi. (Fotospor)

        19

        Mario Gomez için Floransa'daki görüşmelerini tamamlayan ve oyuncu ile Fiorentina'ya gerekli teklifleri resmi yazılı olarak bırakan Erdal Torunoğulları, İngiltere'ye uçtu. Torunoğulları'nın Ada'da Liverpool'lu yöneticilerle bir araya gelerek Balotelli'nin durumunu masaya yatıracağı bildirildi. Beşiktaş'ın, Balotelli için de oyuncuya ve İngiliz kulübüne Gomez için ayrılan bütçeyi sunacağı bildirildi. (Fotospor)

        20

        Golcü transferi yapmaya kararlı olan Trabzonspor'un, Rusya'nın Kuban takımında forma giyen Ari için çalışma başladığı bildirildi. Cisse, Jelavic, Pazzini, Osvaldo ve Guidetti isimlerinde anlaşmaya varamayan Trabzonspor'un, Brezilyalı golcü için Rus ekibinin kapısını çalmadan önce menajerler aracılığıyla araştırma yaptığı bildirildi. (Fotospor)

        21

        Transferde gözünü Doğu Avrupa'ya diken Trabzonspor'da stoper için adı öne çıkan isim Evgen Khacheridi oldu. Bordo-mavili ekibin teknik direktörü Şota'nın uzun süredir takip ettiği Dinamo Kiev'in 1.98'lik dev stoperi için Ukrayna ekibinin kapısının çalınacağı bildirildi. (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ