Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Günün öne çıkan transfer iddiaları... (27 Temmuz 2015) - Futbol Haberleri
        1

        IBRAHIMOVIC ÇIKARMASI BAŞLADI
        Galatasaraylı taraftarların transferdeki büyük rüyası Zlatan İbrahimoviç'te kader haftası... Cüneyt Tanman'ın yetkilerini devralan Mehmet Özbek idari menajer Cenk Ergün'le birlikte Milano'ya giderek İbrahimoviç'in menajeri Raiola ile masaya oturacak. (Fotomaç)

        2

        FENER OZAN'I BİTİRİYOR
        Fenerbahçe yönetimi, kulübü Bursaspor'a isyan bayrağı açan Ozan Tufan için yeni bir teklif hazırladı. Transfer her an bitebilir. (Fotomaç)

        3

        YENİ HEDEF WELBECK
        Beşiktaş'ta forvet transferinde gündem bir anda kızıştı... Fiorentina'lı Mario Gomez'le prensipte anlaşan Siyah-Beyazlılar, Alman futbolcunun teminat mektubu istemesine kızdı. Kartal, Mario Gomez'e 'bulunmaz hint kumaşı' olmadığını göstermek için alternatifleriyle görüşmelere başladı. İngiliz basını, Beşiktaş'ın Arsenal'lı Danny Welbeck'le temasta olduğunu Mirror ise Ndoye ile 3 yıllık anlaşmaya varıldığını duyurdu. (Fotomaç)

        4

        GALATASARAY'DA TANGO ZAMANI
        Galatasaray’da Inter ile el sıkışan Felipe Melo’nun yerini doldurmak için arayışlar yoğun bir şekilde devam ediyor. Daha önce birçok ismi gündemine alan sarı-kırmızılılarda yeni bir aday ortaya çıktı: Esteban Cambiasso… (Açık Mert Korkusuz)

        5

        ROBBEN'E DEV ADIM
        F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Sportif Direktör Terraneo, Robben için bu hafta Almanya'ya gidecek. Yıldırım ve Terraneo, B. Münih yönetimi ve Robben'in menajeriyle görüşecek. Van Persie'yi bile gölgede bırakacak bir transfere hazırlanan F.Bahçe Hollandalı star için para musluklarını sonuna kadar açacak. Son çare olarak kiralık formülü devreye sokulacak. (Takvim)

        6

        SON ADAY DENİZ TÜRÜÇ
        Kayserispor ile anlaştığı iddia edilen Deniz Türüç'ün Beşiktaş'ın hedefinde olduğu ortaya çıktı. Go Ahead Eagles Başkanı Edwin Lugt, Hollanda basınına, ''Deniz için şu an Beşiktaş ile görüşmelerimiz sürüyor'' ifadelerini kullandı. (Fotomaç)

        7

        ZAMBRANO ÇOK YAKIN
        Frankfurter Rundschau: Trabzonspor, Perulu stoper için G.Saray'dan bir adım öne geçti. 1.5 milyon euro ödeyecek. (Fotomaç)

        8

        KALINIC MELO'YA BAĞLI
        Galatasaray'ın transfer listesine giren Dnipro’nun bir başka ismi ise Nikola Kalinic’ti. Hamza Hamzaoğlu’nun, “Mario Gomez stili bir golcü istiyorum” tarifine de uyan 27 yaşındaki forvet için yapılan ilk girişimlerde rakam yüksek geldi. Ukrayna temsilcisinin 5 milyon Euro talep ettiği öğrenilirken bunun üzerine Sarı-Kırmızılı takım görüşmelerde frene basma kararı aldı. (Fanatik)

        9

        ARMAĞAN LOPEZ
        Portekiz'in Record Gazetesi, F.Bahçe'nin Devler Ligi gruplarına kalması halinde Perreira'ya hediye olarak Porto'lu Adrian Lopez'i alacağını yazdı. (Fotomaç)

        10

        KALECİ LORIA TAMAM
        Trabzonspor, Şota Arveladze'nin isteği üzerine gündemine aldığı Gürcistan Milli Takımı'nın da kalesini koruyan Giorgi Loria'yla her konuda anlaştı. (Fotomaç)

        11

        SERDAR'A SAĞLAM ENGEL
        Galatasaray’ın stoper bölgesine yapacağı takviye için önceliklerinden biri de Bursaspor’un milli oyuncusu Serdar Aziz’di. Sarı-Kırmızılı takım, Timsah’la yaptığı görüşmelerden olumlu yanıt almıştı. İş tarafların rakamlar arasındaki pazarlığa kalmıştı. Ancak 25 yaşındaki defans oyuncusu için Yeşil-Beyazlılar’ın hocası Ertuğrul Sağlam’ın, “Ne olursa olsun satmayalım” raporu üzerine bu transferin rafa kaldırıldığı öğrenildi. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ