Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Melo’nun İnter’e bedavaya gönderilmesi karşılığında, iki futbolcunun da menajeri olan Jose Baster tarafından takas olarak getirildiği ortaya çıktı. - Galatasaray Haberleri
        1

        HABERTÜRK | ERHAN TELLİ
        Galatasaray’ın Real Madrid’den 4 yıllığına transfer ettiği 21 yaşındaki Jose Rodriguez’in, Melo’nun İnter’e bedavaya gönderilmesi karşılığında, iki futbolcunun da menajeri olan Jose Baster tarafından takas olarak getirildiği ortaya çıktı.

        2

        İlginç transfer harekatının detayları şöyle gerçekleşti... Melo ile anlaşan İnter’in hocası Roberto Mancini, G.Saray’a takas için tam 6 isim önerdi.

        3

        Ancak Hamza Hamzaoğlu bu oyuncuları beğenmezken, “Sadece Medel’e evet deriz” mesajı gönderildi.

        4

        İtalyanlar, “Medel’in üzerine para isteriz” cevabı verince görüşmeler tıkandı. İnter, Melo kampa katılınca son olarak Nagatomo’yu önerdi.

        5

        İnter’de birlikte oynadığı Wesley Sneijder’a Japon oyuncuyu soran Hamzaoğlu önce kararsız kaldı.

        6

        Sol ve sağ bek oynayabilen bu oyuncu üzerine para istenmesi, Lionel Carole’nin de gelişi yüzünden bu takas da rafa kaldırıldı.

        7

        MENAJERİN HEDİYESİ OLDU
        Bu noktada devreye Melo’nun menajeri Jose Baster girdi...

        8

        İlginç bir öneri ile G.Saray’ın kapısını çalıp Real Madrid’in genç yeteneği Jose Rodriguez’i bedava getirme sözü verdi.

        9

        Baster’in, bu transferi kendi payından vazgeçerek gerçekleştirdiği ve yaklaşık 3 milyon Euro değerinde olan genç yıldızı getirerek, Melo’nun İnter’e bedelsiz olarak verilmesini sağladığı öğrenildi.

        10

        MELO GITMEK ISTIYOR RODRIGUEZ’I BEĞENDIM
        İnter için gün sayan Melo konusuna açıklık getiren Hamza Hamzaoğlu, “Gitmek istiyor ama şartlar var. Görüşmeler sürüyor” dedi.

        11

        İtalyan basınında çıkan Melo’nun yarın İtalya’ya gideceği haberleri hatırlatılan Hamzaoğlu, “Bununla ilgili bilgim yok” diye konuştu.

        12

        Hamzaoğlu, Rodriguez için de şöyle konuştu: “Scout ekibi ile birlikte izledim beğendim. Henüz transferi kesin olarak bitmedi.

        13

        "Orta sahanın hem ortasında, hem sağında hem de solunda oynayabiliyor. Genç ve yetenekli. Anlaşma noktasına geldik. Hayırlısı olsun.”

        14

        SATIŞTAN REAL’E YÜZDE
        40 PAY Real Madrid’e bonservis bedeli verilmeyeceği ancak Rodriguez’in satışından yüzde 40 pay ödeneceği bildirildi.

        15

        Ayrıca İspanyollar, genç yeteneği 3 yıl geçtikten sonra minimum 7 milyon Euro’ya geri alabilme hakkını elinde bulunduracak.